Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrica Ćosić je pred smrt rekao da srbija ne treba više da troši ni atom snage za odbranu Kosova jer je Kosovo za srbiju za sva vremena izgubljeno.
Dobrica Ćosić je pred smrt rekao da srbija ne treba više da troši ni atom snage za odbranu Kosova jer je Kosovo za srbiju za sva vremena izgubljeno.
Pa naravno, ti bi sve preslikao na BIH. Tu si se malo zaj123.
Pa eto, nek žive jedni s drugima ali u Albaniji. Di je problem?
Vladika Grigorije:,, Glupo je misliti da će biti bolje ako se razgraniče Kosovo i Srbija,, to je isto da kazes da je glupo misliti da ce Njemcima biti bolje ako se njemacka ujedini . a njemacka je vec ujedinjena ima skoro 30 godina, od rusenja zida . tako i kosovo . odavno je vec drzava a on prica ,, Ako ,, hajde bolan ne lupetaj prubudi se iz 14 stoljeca .
Tako je Vladiko, zato je najbolje da Kosovo ostane u sastavu Srbije celo, jer onda nece doci do pandorine kutije sirom sveta! Inace ko prizna Kosovo, moze Kosovo da ocekuje u svom dvoristu.
@VitezIstine pa sad jel to slučaj kako ti pričaš mislim da nije, i srbija se bunila protiv pritisaka i nepravde od strane turaka, sto se kosovari ne bi bunili protiv pritisak i nepravde od srbije, mislim da je isti obrazac u pitanju, kako ste vi dobili tako i oni trebaju, to sto vi niste bili pametni da iz svog ponašanje ne naučite to je samo vaš problem
Jos samo nam ti pametuj iz Njemacke. Nema ko ovde.
Jos samo nam ti pametuj iz Njemacke. Nema ko ovde.
Izuzetno pametan i drag covjek! Nedostajes nam puno u Mostaru! Ziv i zdrav bio 100 godina!!!
@0 xa xa xa