Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma nista ovo sa politikom nema veza, vidite kako jedna slika moze zavari, ovako jo to bilo. Veli njemu poslanica kraj njega -Jeli Ivo, jel to bi mali prst malo prije sto si mi ucero? A veli njoj Ivo -Ma jok draga kolegice, sta ti je, ovaj bi.
Prvo skok pa onda hop :)))
Boze me sacuvaj hrvatske kulture, srpskog junastva I bosnjackog merhameta.
dobrota i paznja prema drugoj osobi...dobrocinstvo...samilost
Ante,to ti znači,tačnije izvorno značenje te riječi je ''imati sažaljenja'' turska riječ :) a ovaj Comment kaže da ga Bog sačuva od naše Bošnjačke dobrote,tj. ljudskosti. Ali značenje pravo riječi je kao što sam ti već napisao ''imati sažaljenja'' :)
To on Dodiku,povodom ulaska u Eu govori simbolično: Bolje ti je popni se na moj prst,jer na Ajfelov toranj nećeš nikad...
To on jebe Dodika. :D
veli " ne znate u šta se uvalište "
Covjek pomijera naocale, a novinari se uhvatili k'o mutavi da to objavljuju. Pocnite raditi istrazno novinarstvo manite se presipanja iz supljeg u prazno.
Ko nosi naočale, naročito one koje male imaju stopice na nosu, prepoznat će pokret koji prethodi podizanju naočala. Većina nas "četverookih" iz nekog razloga cvike podižemo srednjim prstom. Misterija riješena.
Da skinem sliku za svaki slucaj.... :P