Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha, koja budala, boli Mladica tuki za njega,
Apsolutno nisi u pravu da gos.General Mladich zna za Tvoju -laznu ostavku,njega to apsolutno intreesuj,to je tvoja privatna stvar,jer ;ON;po pitanju toga ima potpunoma cistu savjest i ;TI; kao licnost ga uopste nezanimas!Veliki pozdrav iz\"REPUBLIKE SRPSKE\"
pipo pod brzo lek da uzmes, vidis da se gubis ponovo... I daj nauci napokon da pises razgovetno stvarno je sramota citati te...
koja samozaljubljena budal,
Pa zar nije prije par dana Ljajic deklariso da nacista tadic zna dje je hitler mladic,fino ovaj Ljajic okrece mlinac kak mu odgovara! Svak ZNA da nacista tadic i jeremic zajedno sa SANU cuvaju vise od deset godina hitlera maldica,NEG ZASTO zrtve hitlera mladica ne traze da haski sud da ULTIMATUM nacisti tadicu za isporucenje hitlera maldica?!pa zrtve najveceg zlocinca i teroriste poslije hitlera spavaju i ne traze pravdu energicno same a ne sta im izdajnik i srbin tihic kaze da rade??? BiH4EVER!