Renata i Ervin opet šokiraju
84

VIDEO / Vjenčali se trenerica iz Hrvatske (43) i njen bivši učenik (16)

Klix.ba
Ervin i Renata sa kćerkom
Ervin i Renata sa kćerkom
Nakon što su početkom godine šokirali javnost obznanivši da su ludo zaljubljeni unatoč razlici u godinama, 43-godišnja trenerica iz Hrvatske Renata Juras i njen 16-godišnji bivši učenik Ervin Unterlehner vjenčali su se u Austriji.

Mladoženja Ervin Unterlehner i njegova izabranica su do konačnog sklapanja braka mnogo rizikovali i mnogo izgubili, pošto je njihova veza izazivala kontroverzu otkad je objelodanjena, piše Blic.rs.

Prije tri godine, Ervin se zaljubio u svoju trenericu rukometa Renatu Juras, a kada se saznalo da je tada 41-godišnja Hrvatica imala seksualne odnose sa 13-godišnjakom, javnost je bila zaprepaštena.

Uslijedila je prijava zbog zavođenja maloljetnika, Renata je izgubila posao i čak je osuđena na 22 mjeseca zatvora uslovno.

Uprkos svemu, Ervin i Renata su odlučili da žive zajedno, a krajem juna dobili su kćerku Noemi. Proteklog petka par je stao pred matičara i izgovorili su sudbonosno "da".

Na burme je par ugravirao poruku "do neba i nazad", što, kako kaže Ervin, opisuje njihovu ljubav. Umjesto na bračno putovanje, Ervin će krenuti u školu s obzirom na to da je danas i u Austriji počela nova školska godina.