Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj DJukicu molim te kad se ta farsa zavrsi odaj tu srpsku tajnu Amerima I Rusima, koja je to specijalna granata kalibra i velicine kojim je jednim ispaljenim hicem ubijeno 71. ljudi. Mora da je Tesla nesto ostavio specijalno srbima. Najgore sto cjela Tuzla zna da to nije istina ali pssstt.
Zbog njeg ugasen 71 zivot, a on osudjen na atko malu kaznu i jos i s nje pusten?! Ma fuj, je*o ti nas i nasu drzavu! Ne znam ko je gori, oni sto su zlocine cinili ili mi sto ih ne kaznjavamo i sutimo ko tuke!
RTRS tvrdi da je nakon podnesešene krivične prijave riječ o obnovi postupka iako istog ne može biti ni po jednoj presudi prije isteka tri godine od njenog donošenja ! Razlog nezakazivanja ročišta je što sud Bih nije poslao dokaze iz predmeta za koje bi drugostepeni sud u BEogradu !!!!!!!!!!! odlučivao. Nakon potjernica sa Ganićem i Divjakom i suđenja nevinom Jurišiću 10 godina.
sve ih treba osuditi ko god da je cinio zla za svako djelo pojedinacno, pravda mora biti zadovoljena. steta samo sto jos uvijek postoji mrznja medju nama i oni koji su sve to poceli mogu sada da budu zadovoljni jer se i dalje mrzimo. niko od nas sitne raje nije licno nista kriv, svi smo mi zrtve raznih politika, nemojmo dopustiti da mrzimo zbog toga i dalje ljude drugacije od sebe.
Vidi ga yebo majku...isti Saddam Hussein
I ja sam to pomislio
@Piklic Saddamova himna prejaka buraz:https://www.youtube.com/watch?v=tHDOz_G3Plw
Nadam se da ce ta mladost konacno dobiti smiraj kao i njihove porodice. Svaki ovakav postupak je prst u oko porodicama stradalih. Pravda za Tuzlansku mladost!
....sud u bg nema pravo ispitivati pravomoćno okončani postupak....ili izručiti bih ili izvršiti izrečenu kaznu zatvora.......
@skywalker4 .....možda....
Čudne neke greške. Ništa od toga.
Danas pljujemo po Aliji. A nemamo pojma koliko mu moramo biti zahvalni sto nas je na vrijeme osvijestio o namjerama te već krnje Jugoslavije ako ostanemo. Ne bi bilo ni uha Bošnjačkog na ovim prostorima. Velikim se Bogom kunemo, da robovi biti nećemo
teatralno.........
@guzarcurguz14 Sta bi ti falilo?