Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodo im nudi besplatno zemlju i stanove u Republici Srpskoj i posao u Železnicama Serbskim, a Čović i tanjir kalje.
SAČEKAJTE, OVE DODIKOVE I ONI ČE ZAVAMA UBRZO
Rusi, ako imaju mozga, a ´fala bogu imaju, nikad nece marvu primiti u svoju drzavu, pukla bi rusija ko tikva.
Ja koliko vidim ovi bi da im neko na guzove da državljanstvo i onda da kao o ruskim državljanima brine Rusija a da oni i dalje igraju svoje igrice na Kosovu ? Samo zaboli\" nešto\" Ruse za njih.
BOLJE SA RUSIMA NEGO SA TADICEM
ahhahahha bujrum u SIBERI odakle ste i dosli.... tamo ce vam biti VOTKA DZABA......
Ma jasta ce ih Rusi primiti treba njih na Mars poslati da tamo zive svakako tamo ima mjesta.
nove srpske SrAO krajine: Irkutsk, Omsk, Novosibirsk, a ljetovanje na Bajkalskom jezeru...
Svemir se neprestano širi, to je logično jer svi žele da srbi budu što dalje.
Rekli su već u ruskom parlamentu da ništa od toga. Kao prvo Ujedinnena Rusija će glasati protiv a s obzirom da ima 2/3 večinu u parlamentu ovi neće dobit državljanstva. A i da prođe u parlamentu u ruskom ustavu piše da se u ovakvim slučajevima ne može dati državljanstvo grupi nekih ljudi. Tako da bi se trebao mijenjati zakon, stavljat novi amandmani bla bla A Rusi imaju pametnija posla nego da se bave sa Kosovskim Srbima
Posto vecina Rusa bjezi u Evropu i pola Rusije je prazno,mozda oni i dobiju drzavljanstvo, sto bi me jako obrdovalo.Samo neka su sto dalje od mene..
Samo kupite kartu u jednom pravcu bez povratka!
izgubise srbi sve, ostade im samo sumadija. sljedeca je na redu vojvodina
HAHAHAHAHA Pa kad vec trazite strano drzavljansto trazite svicarsko da vam se zivotni standard poboljsava, a ne rusko iz bijede u bijedu bas ste glupi. P.S. no sikiriki Ivica Dačić će i ratovati ako treba
dobit će K.U.R.A.C.