Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas više ne zanimaju ni naši izbori. Da niko ne iziđe na izbor u BiH opet bi se po izbornim stožerima slavile pobjede i na vlasti bi opet bili isti.
HOCE LI SE DESIT DA bosnje STA IZGLASAJU U 🇭🇷. ZRINJSKI🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷. OLEEEEEEEEE ZA ⛾!!!
Vijest koja je aposlutno nebitna siroj javnosti u Nasoj Lijepoj Bosni i Hercegovini :))
možda na 23.7% mi ostali smo veoma zainteresirani
@novi- lepi ⛾!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sjećam se onog jednog predizbornog pjesmuljka, 'Zgrabi Svoju Sreću', menščini se zvao. Da ne pominjemo kako je spot bio duboko diskriminirajući, jerbo su tri djevojke predstavljale tri naroda (ko jebe ostale). Pomenuću samo da je Irina Kapetanović tada bila najljepša i sa najboljim ženskim vokalom u BiH. Šta li je sada s njom?
@hantraga1. Haj nek joj je sa srećom... Zgodna je bila. Ne upoznah je nikad. Šteta za me, a njena sreća, morebit.
@BiHer. Reci: Hvala, Alija! Imao je priliku koja se ukazuje jednom, ili ni jednom u 1000 godina da objedini, organizuje i uspostavi bosansku naciju. Sve je, kreten, imao na gotovo. Ali, budali, draži Iranci, Saudijci i ostala bliskoistočna bagra koja nije smjela u vlastitu državu.