Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako to nije fashisticka politka, sta jest? gamad prava fashisticka...
u njemackoj je to rjeseno za porezom... za svako auto ide porez.... placeno rjeseno....
@sarajlija, nije nista cudno (ljudks niskost nije cudna), ali je diskriminirajuce. Sta bi trebali uraditi ostali \"u korist svojih gradjana\"? Zaustavljati putnike, pljackati ih i slati gologuze natrag, a plijen dijeliti \"svojim gradjanima\"?
@karanana: potpuno se slazem, ne znam sta je cudno ovdje.
pa sta je ovdje cudno? naravno da bi svaka drzava trebala da radi za dobrobit svojih gradjana, osim izuzetaka cini mi se. sada su slovencima njihovi autoputevi prakticno dzaba. svaka im cast. tako se brine o svojim gradjanima.
Slovenci lopovi! Ali nece moci ni to. Sada sa u EU. I kada iz Brisela kazu ne moze, onda ne moze!
bezvinjete.blogspot.com
Ma ko bi reko da su Slovenci tako podli. Ma ne mogu da vjerujem..