Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Ilindan imali to hrišćanstvo koji svoj praznik ili samo pagan poetry?
realista 03.08.2010. u 12:36 I KAKVE VEZE IMAJU KONVERGENTNI INTEGRALNI RACUN SA CLANKOM O DANASNJEM SASTANKU VIJECA SIGURNOSTI UN - a ? ?
realista 03.08.2010. u 12:36 Mozes li nam objasniti Baselovu fukciju prve vrste i n- tog reda s obzirom na tvoje briljantno znanje Laplasovih tranformacija . Unaprijed zahvalan i Milostivom Allahu odan : M.C
mali bosanski unuk, je dežurni po tom pitanju
sretan ti praznik, drago mi je da si ga proslavio, kao što sam ja sa svojim komšijama, jer je njihov praznik i moj. to je oduvjek realnost na ovim prostorima.
Juce je bio ILINDAN/ILINDEN ,jedan od najvecih praznika Pravoslavnih naroda na Balkanu,a posebno Srba i Makedonaca.Slavilo se svuda na svim Srpskim prostorima od manastira Prohor Pcinjski do manastira Kistanje u Kninskoj krajini.Slavili su takodje konvertovani Srbi u Islam po cijeloj BiH.U Bugojnu su se i tukli na tefericu kojim se obiljezava ILIN DAN i cije su ime Bosnjaci konvertovali u ALIDZUN...Ma hajde i to je dobro,neka bar imaju taj dan da ih podsjeca na predke i njihove praznike.
Mislis Srbancica, staro srpsko pismo :), ili mozda latinica ,novo srpsko pismo. Sto se tice Miljacke to je samo prva faza, poslije toga preko Drine.
Valjda si mislio preko Miljacke.Koliko ja znam,a znam pouzdano da se Srbi i Hrvati vec odavno nogirani preko Miljacke iako urbani dio tog Sarajeva pociva na Srpsko-Hrvatskoj arhitekturi i urbanom planu izuzev Bascarsije koja je Turski mahaluk.
Pa ako je ko doso u Bee i Haa to ste onda vi ZULUMCANI uvezeni iz turske, dok za raliku od vas Srbi su imali u Bee Haa i svoje pismo koje se zvalo BOSANCICA i pisano je cirilicom to pismo je izcezlo od vremena Aneksije Bee Haa
Srbe treba transformisati u vlahe i nogirati preko Drine odakle su i dosli
Sto vise ciste gluposti,to manje realne pameti.Zato sam ja stavio cistu klupost u imaginaru,jer se resenja u imaginari resavaju tako da se preko Laplasa transformisu,nadje se resenje utako transformisanom dijelu sto se ocisti od gluposti,a tek onda se vraca u realnu pamet. zakljucak-Bosnjake treba ocistiti od gluposti transformacijom u Srbe ili Hrvate.
danas nova šamarčina
ima još jedna realna,Bošnje muslimani su većina u BiH i da njih kojim slučajem nema BiH bi već odavno bila prošlost ali na tvoju žalost nije tako.
Kosovo je guzno crevo Srbije
1.-Kako se zove okupani Bosnjak?-odgovor..Cista glupost 2.-Kako se zove BiH ? -odgovor-komplexsno promjenjiva jednacina sa realnim i imaginarnim dijelo. 3.-Sta cini imaginarni dio jednacine? -odgovor-M-H/F-nezamisliv spoj dva naroda 4.-Sta cini realni dio BiH? -odgovor-Republika Srpska bez ciste gluposti i