Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj nakaze fašističke.
Isti Gollum
Neodržavanje izbora ili ometanje održavanja izbora na bilo koji način je kršenje člana IV i Aneksa 3 dejtonskog mirovnog sporazuma
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Iz ovog ucite ne daj te ni milimetra naprijed HDZu vise ko god cinio novu vlast pogotovo im ne dajte ministarstvo finansija. Gdje god mozezete zatvorite im kladionice gdje god mozete kupite made in 387 a ne RH. Izbjegavajte konzum.
MRŠ KURTONČINO POTROŠENA!!
TOLIKO O UGROŽENOSTI HRVATA.....ONI bi da ONEMOGUCE IZBORE...UZP FAŠISTI....DUŠMANI OVE DRŽAVE...LOPOVI ...KRIMINALCI......ALI NIKADA NEČETE USPJETI NIKADA !!!!!
Ovog takozvanog ministra je krava dva dana prezivala pa povratila prije nego sto je stupio na funkciju.
Treba otvoriti žiro račun na koji bi mogli građani uplačivati novac za izbore.
i to bi oni pokrali i pronevjerili. Bagra je to
Crknite dusmani ove zemlje doci ce i vama kraj necete zivjeti vjecno gledaj ovog mrmota hodajuci mrtvac niko mu nije javio da je rikno a izbori ce se odrzati ako Bog da bez obzira na opstrukcije neprijatelja drzave
Daj ba odjebite više ovog zgužvanog podlaca
ovo vam bas ide u prilog :)
Odobrit ces odobriti nakazo
Biće biće izbora... A čini mi se po starom 😁😁
Smrtovnica viri iz dzepa, a on se jos nesto pita... ccc
Ovog minđušara će prije na tabutu iznijeti nego da će otići u penziju.
Boze jada, kad ti seljaci sa kamenjara odlucuju o sudbini
Umri na funkciji samo mu niko nije reko.
Nosferatu
više nikad Finansije netreba dati Hrvatima.20 godina raspolažu finansijska.Dosta više