Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučer je migrant kriminalac udario našu staru nanu punom šakom u glavu koja prodaje povrće da se prehrani, znam narode da vas boli briga za tim, al skontajte da će to biti sutra vaša majka, sestra, žena kad ćemo izaći i lomiti leđa ovim klošarima jer druge nema, migranti postaju sve gori i gori i nasilniji
Jos je gore to vidjeti a nista ne uraditi ...
@gooUser1599739928 to su selmini bojovnici
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koja propaganda koliko su cura i momaka napali grupno u BIH i oteli im novac i sve uz prijetnju samo to ne izlazi u medije. Meni su licno poznata dva slucaja u kojem su napali covjeka pa niz ulicu curu sa suzavcem.
hrvatska policija pljacka i prebija migrante,, migrante prebaciva u Bosnu gole i bose..migranti moraju pljackat po bosni.
masa sve gluplja vjeruju svemu sto se piše..ali su zato pojedinci sve pametniji . sve zbog klikova,,instant vjesti
Do sada je 'rvatska policija opljačkala migrante u vrijednisti od preko 100 mil. EUR-a, uz državni blagoslov. Zna to EU, i, Eutopejci.
I za ovo je Komšić kriv 😂😂😂😂
@lale gator imas ga na zidu sigurno kako uzora
"Vijeće Evrope Hrvatskoj: Zaustavite nasilje migranata nad bošnjama u BiH!"
Ma sve ih udarat
@Glas iz mase Mjesas kruske i jabuke. Mi ako odemo u njemacku idemo papirima cistim i zaposlimo se.placamo drzavi zdravstveno penzionalno stan itd..ova gamad na crno dosli i nered prave kriminal..to je velika razlika ..
Mlati marvu arapsku!
Prvo, gospođa bi trebala znati (ako je već dio EU) da je prije tri godine EU donijela odredbu da više neće dopuštati ilegalne migracije. Također, trebala bi znati da su međusobni konflikti migranata svakodnevni i da su posljedice stravične. Bilo bi dobro da pogleda foto zadnjeg sukoba u Bihaću s 2 mrtva i 18 ranjenih. Ljudi koji ne prezaju da mačetama nekome odrube pola glave ili nekoga zakolju neće se libiti nanošenja povreda objavljenih u Guardianu.
@VOXpopuli2017 Uzalud pišeš, nažalost.
Ako nešto mrzim to je kada mi potkapacitirani administrator obriše post u kojem nema ni naznake neprimjerenog, a ostavlja idiotarije najogavnijeg šovinističkog sadržaja. Drugo, kako je moguće da nakon jednog posta ispucam "dnevni limit" a fašistoidni intelekti mogu pisati po desetke na jednoj temi? Poradite malo na kvaliteti administratora jer priličan broj komentara je dno dna.
Evropa sam uzma skolovane za jevtinu radnu snagu smece nece a usput pare za izvoz oruzja velike primaju,a mi od nase bjede da ih hranimo i kriminal da trpimo?
Njih bi trebalo komplet pohvacati u lager zatvoreni i od eu traziti troskove il da puste ih prema eu..
Podrska policiji. Samo sljedeci put nek ne vrate te migrante BiH nego ih ovoj babi pred vrata istresu
Ma odite se vise u 100 pm i vi i migranti. Budes uhvacen u cinjenju krivicnog djela (ilegalni prelazak granice je kd) dobijes po icki i onda kmecis i nadju se ove budale koje ih podrzavaju kad se radi o drugim drzavama. Trazis azil...prijavi se,budes smjesten na odgovarajuce mjesto i cekas da ti se rijesi slucaj. Odaberes drugi,nelegalni put....e onda budi srecan da ñe dobijés metak a ne malonpo icki.