Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota,,je... ti takvu pravdu i takav sud!!
POZDRAV NAŠIM VELIKIM VITEZOVIMA, SA VAMA U MISLIMA SU NORMALNA RAJA U BIH. Dodo marš u šumu.
Tuzni Gerisimo... Razbi izlog pa se iseci...rodjeni Sarajlijo.. Vredjas ime grada takvim budalastinama.
ja sam rodjeni Sarajlija ,TkZ bosnjak,al Ante Gotovina je bio jedan od najboljih komadanata,sa ovih prostora svih vremena,covvjek je optuzen samo zato sto je branio svoju zemlju od srpskih agresora,a i meni je licno bio starijesina, iako sam bio u Alijinoj vojsci, covjek kada je oslobodio Hrvacku ,krenuo je u odbranu Bihaca i da njega nije bilo i njegovog komandovanja srpski zlocinci bi napravili goru srebrenicu ,i nije odmarao vec je krenuo u oslobadjanje nase zemlje tj. Bosne,dok nas svijet ne zaustavi,OVO JE SRAMOTA DA TAKVOG COVJEKA,PROFESIONALCA, OSUDE U ZLOCINACKI PODUHVAT,TAKO ISPADE DA SMO MI I HRVATI NAPALI JADNE SRBE........ ZATO ANTE BRATE IZDRZI SARAJEVO JE UZ TEBE,POBIJEDICEMO MI SRPSKU PROPAGANDU ,.I JOS NESTO DA SMO PAMETNI I MI I HRVATI PREKINUTI SVAKE KONTAKTE SA SRBIMA, DOK NE ODUSTANU OD VELIKE SRBIJE,JER VAM JA KAO MUSLIMAN OBECAVAM,DA VAM TAJ PLAN MOZE USPIJETI TEK KAD POBIJETE PREKO 2 MILIONA MUSLIMANA,ZA RAZLIKUOD 92 MI SMO SAD DO ZUBA NAURUZANI,I CEKAMO VAS
http://www.24sata.info/vijesti/regija/61306-Franjo-Tudjman-Srbima-dati-put-povlacenje-garantovati-toboze-gradjanska-prava.html
Nas je narod bolestan! Srbi protestuju za svoje zlocine, Hrvati za svoje a i Bosnjaci. Niko da se pogleda u ogledalo i kaze krivi smo!
Bas zbog svih koji leze kojekude i po kakvim jamama, bas zbog toga. Sad su i oni svi isti..nisu Muslimani ili Srbi... Samo su nevine zrtve. Bas zbog njih treba jednoga po jednoga trebiti zločince.. ne pucati rafalno i sejati više mržnju. Dosta je bilo. Klanjam se, poklonite se i dajte da živimo . isuviše je gadan ovaj Balkan za zivot da bi ga mi jos vise otežavali jedni drugima. Umorni smo.
Gordana Trifkovic Jesic = gustav GOTOVINA HEROJ!
Ne znam drug ali mislim da se ne radi samo o jednom-dva popa. Mislim da je SPC kao organizacija blagoslovila \'osvetu dahijama\'. Mada mi je po drugoj strani svejedno da li svi tako misle ili samo dva popa, meni čir proradi kad pomislim na Kazane i ko sve leži na Kovačima.
Vidish druze da mi nismo toliko pakosni koliko ti mislish. Sada vidish da ne zivish sa neprijateljima, vec sa prijateljima. zajebi nacionalnost magarac jedan!!
Alo ba rat je prosao ukapirajte to zivot ide dalje. Ocistili ste Hrvatsku od Srba i opet vam nije dosta ocete da vas odlikuju za to. STA JE HRVATSK PROPAGANDA NAPRAVILA SA JADNIM PROSTIM NARODOM:
Svaka čast na komentaru. Ne zbog nas, nego zbog djece i kakve-takve budućnosti mi se ne smijemo predati i odustati. Ovi mladi, koji nisu svjesni kakvo zlo prizivaju, igraju se ratnih igara po portalima, a to im se iz dana u dan sve više približava. U ovoj zemlji nema zakona ni zdrave politike, a internet umjesto da nam služi, postaće naše sredstvo samouništenja...
Bit ce treci!zivjela Republika Srpska i Herceg Bosna
Sasvim tacno...ali i SANU i ostali su samo neki , pojedini, zlocinacki umovi. Dakle, Dobricu na klupicu, popa za koga dokazete da je blagoslovio makar zlocin rasčini i sudi... i svakog drugoga. Ali ne prosipaj zlo po svima i svakome.., a ovde , u komentarima..toga na pretek.
Ne postoje kolektivno krivi narodi ali postoje zločinačke ideologije i zločinački sveti ciljevi. Da ne bude dvojbe u mislima imam SANU, Načertanije i SPC.
Niko se od pravde izvukao nece i ne treba se izvuci. Ne postoje Srbi, Hrvati , Muslimani kao zlocinacki narodi... postoje samo Zlocinci rođeni kao jedni ili drugi , a suštinski su im najbliži rod upravo slični njima sa drugih strana i iz drugih naroda. Da li su jedni dobili više prilike da pokažu svoje pravo lice kada se za to stvorilo uslova, a drugi nisu imali tu pogodnost to je svejedno... i sama pomisao na zločin ih izjednačava. Dakle, saberimo se trezveni i pokušajmo da živimo kao ljudi, ne zbog nas, mi smo šansu upropastili.,zbog dece naše.ružan im krst/polumesec na plećima ostavljamo u amanet.
Kojekude što ne javljate da Toma štrajkuje glađu. Prijenos iz BG ubio se za pivo i kokice još da se hoće porokat.