Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako govori dobronamjeran susjed!
Svaka vam čast Gđo Pusić, tako se podržava komšija i gradi bolja budućnost svih nas, Neki bi od Vas i Gđe Kosor mogli puno i naučit. Zasitili smo se mi govora mržnje koja nikuda ne vodi, nikoga od nas.
BIH juga u malom za nist korisnike i ljenjivce ostala u 19 stoljecu neki krajevi i nize tuzno ali istinito europski afganistan a ni srbija nije losa sve vise svakim danom lici na sj.koreju a Pusicku si uzmite i odmah u kolo sa petokrakom na celu.
Bravo Vesna!
Molim vas gospodo drugovi , I gospodje drugarice , stvar se lomi ! ja bih ipak vise voleo da se mi skoncentrisemo na ove NLO dnevne pojave i zanemarimao Bakira Smederevca Zivkovica , Zeljka Junker Komsic Vinjak alkoholicara , Dodika Milorad sator pesma animatora , stvar se grupise i ukrupnjava
@Raspad (sistema) Ako se ne urazumimo i dogovorimo ceka nas dug period dogovora i pregovora , koji nikome nisu u interesu . A posao ceka braco moja , ceka i pati bez nas svih zajedno . Ako nesto ne moze da ceka to je posao i biznis . patim i ja , zato vam i pisem da se urazumimo svi zajedno i ponovo krenemo iz pocetka novi krug novi ciklus . Kao sto je nekada bilo ...
@Raspad (sistema) Zaboravio si Драгана легитимног Човића
Desavaju se stvari,vozovi prolaze,oluje deru smetove,djeca placu,baba pije kahvu a sljiva samo sto nije izbeharala. Mene zaboli za sve.
evo neznam kako makron zna koje probleme BiH ima a ni sa kim iz Bosne se nije sasto .Gospođa Pusić svi te podržavamo i to si odlično rekla.svi udaraju po BiH sa svih strana ali Bosna stoji uspravno a dušmani nek se stide.Tako se grade komšinski odnosi pa ako treba i probleme rješavati skupa. kako ono kažu,što vidiš u komšiluku nadaju se i u svojoj kući. Svaka ti čast,svitlaš obraz cijeloj Hrvatskoj.
ISPRAVKA; KAD KAZEM KRALJICA, BILA I KRALJICA OSTAJE, MISLIM NA UVAZENU GOSPODJU PUSIC A NIKAKO NA OSTAPLERKU IZ HDZ LINDICU.
PRAVA KRALJIC, I OSTAJE DOSTOJNO KRALJICA.
svaka cast!
Kakvi kamenjarski Srbi?! Otkud Srbi u Zap. Hercegovini? Nešto pojedinci puno Srbima daju prostora. Nema "kamenjarskih Srba", to su Bošnjaci katolici. Ravnopravni građani BiH. Malo otuđeni, ali dobro. Hrvati su u Hrvatskoj.
Kakvi kamenjarski Srbi?! Otkud Srbi u Zap. Hercegovini? Nešto pojedinci puno Srbima daju prostora. Nema "kamenjarskih Srba", to su Bošnjaci katolici. Ravnopravni građani BiH. Malo otuđeni, ali dobro. Hrvati su u Hrvatskoj.
Jadna Hrvatska, poslije pametnih ljudi, Mesića, Josipovića, Pusić, spadne na seljančicu kokolindu.
Njoj svaka čast a koji će nam on ovde još ga moramo udomaćiti a to kostaaaa
Gore od onoga sto je njoj ucinjeno je sta je ona sama sebi ucinila uz podrsku glasaca.
Kakvi kamenjarski Srbi?! Otkud Srbi u Zap. Hercegovini? Nešto pojedinci puno Srbima daju prostora. Ako si ti neka vrsta Srbina, neka si. Nema "kamenjarskih Srba", to su Bošnjaci katolici. Ravnopravni građani BiH. Malo otuđeni, ali dobro. Hrvati su u Hrvatskoj.