Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R.vati najbolje prodjose u svemu,mada su nas diplomatski j.ebali i srbe i muslimane.. Ulaze i u EU cistog obraza a mi preostala dva naroda mozemo da se j..ebe.mo i mrz..imo do besvjesti.. Kat.olici najbolje prodjose...
Gotovina i Markač su za tebe GOSPODA GENERALI i nemoj Veseline spominjati njihovo ime uzalud!
šljivančanin je monstrum!treba trunut uzatvor.to što je on učinio to se ne oprašta!!bog će mu sudit.
cenzura, još nešto bi ti trebalo biti jasno, a to je da je jugosalvija kao ideja udruženja svih južnih slavena potekla isključivo od hrvatskih intelekutalaca, poslije smo je u suradnji s drugima ostvarili i u praksi, ali su srbi to malo drukčije shvaćali gdje je došlo do razilaženja. Kad su pogledi postali potpuno suprotni, onda smo jednostavno istupili iz nje, na što smo imali pravo kao i svi drugi narodi, a ona se nakon toga raspala. Raspala se zato jer nije mogla bez nas, što pokazuje važnost hrvata u njoj, jer su hrvati i slovenci su bili jedina dva naroda koja su vukla naprijed. Daklem, mi je stvorili, mi je demontirali.
cenzura, kao prvo objektivan nisi, jer tvrdiš da mi nemamo ništa osim jadrana, a rekoh ti da svake godine ovdje dolazi 15-ak mil. turista vidjeti štošta što imamo. Kao drugo nisi duhovno, niti ikako drukčije pročićen, jer iz svake tvoje riječi izvire mržnja i zavist, naročito prema Hrvatima, osima ako želiš reći da si pročišćen od tolerancije, objektivnosti itd. I kao treće, tu vjersku priču možeš obisit mačku o rep, jer su u EU i bugarska, i rumumnjsak, i gračka kao pravoslavne zemlje, turska kao islamska je u nato sa perspektivom da uđe u EU. A k tome još dodajmo da EU-om drmaju protestantske zemlje, a katoličke su u banani. Budite malo realni i priznajte da niste ni blizu EU zbog vlastitih nedostataka, jer me ta priča podsjeća na ono kada je jedan naš političar rekao tuđmanu da bi on bio nobelovac samo da nije hrvat. Presmiješno.
Luzer! Ne može se on poredit s ovim generalima. Oni su gospoda, posteni i plemeniti ljudi, sto on ikad nece bit
hahahahaha ti nam pričaš o srpskom \"junaštvu\"? Najveće ste čkicepi na Balkanu! Kad ste trebali pokazivati \"junaštvo\" to ste radili na djeci, ženama, starcima i ranjenicima....rušili ste sve što se moglo srušiti! Današnja \"veličina\" Srbije ti je dokaz vašeg \"junaštva\"....j.e.b.o. te...djeca vam svake godine u školi imaju novo izdanje karte \"Srbijice\"....sve manje i manje... hahahahahaha P.S. Kažu da uskoro slijedi novi \"map update\"....kad se Vojvodina \"otcepi\" hahahaha
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=11&dd=18&nav_category=167&nav_id=661261
Ponosni.Hrva... aj ti lijepo ne seri, poklopi se i ne seri. ..osim ako nisi vjerojatno plaćen da po forumima glumiš Hrvata a posao ti je da sereš među Hrvate i Bošnjake/Muslimane..
Ajdee, kao prvo isključi Caps Lock kad pišeš, a kao drugo molim te navedi bar 1 američkog generala koji je to rekao, prosvjetli me molim te?
KO JE BRE POMEO CELU JU VOJSKU??? :d NEMA LAGANJA OVDE, HRVATI SU SE TOLIKO PLASILI REAKCIJE MILOSEVICA I JNA I VJ DA NISU HTELI DA PRISMRDE VUKOVARU I ISTOCNOM FRONTU, NEGO ETO TU STOTINAMA KILOMETARA DALEKO, SU TERALI BABE I DEDE KOJE JE SVAKO NAPUSTIO I TO UZ POMOC NATOA I AMERA, ONI VMA VODILI PLAN. ZNACI HOCETE REALNO ALI NAJERALNIJE?? DA STE VI RATOVALI PROTIV SRBIJE POBACALI BIVAS U JADDRAN SVE, TO SU REKLI I AMERICKI GENERAELI I TO SU SVI ZNALI, HVALITE SE TUDJIM PERJEM, I TOLIKO STE ZELELI DA RATUJETE PROTIV SRB ALI NISTE, I BOLJE DA NE OKUSITE TO.
...šta vas briga, i tebe i njega...drugi su ginuli...
zbog mita o srpskim silovanjima Hrvatice najvise vole da vikend provedu u Beogradu...
@FLATLINE Ja sam samo objektivan,a duhovno sam prociscen od nacionalizma.Kazem ti vidjeti ce se na kraju ko je najgori zna se Hrvati koji su uvjek bili izdajice Yugoslovenskih naroda,odcjepili su se iz ex yu strateski i diplomatski,prvi ulaze u EU,Evropa ih gleda kao civilizovanu naciju i zao mi je sto moram reci ali katolicanstvo stiti katolike svugdje u svijetu..Muslimani kao sto vidis naje..base svugdje u svjetu zbog vjere,a pravoslavce moze da stiti samo pravoslavac i pravoslavne drzave,pa to je logicno covece..E sad ko ce tu najvise pop..usiti zna se kao i uvjek glupi bo..sanac..Ziv bio pa vidjeo!!
cenzura, argumente samti izložio 15 milijuna njih, a što se tiče pripadnosti naciji, sve i da nisi srbin ponašaš se tako, prema tome ako genetski i nisi, jesi duhovno a to je za mene isti quratz.
Mi Hrvati pripadamo evropi,srbi pripadaju rusiji,a gdje vi pripadate bosancerosi bliskom istoku ???
na proljece pocinje konferncija o reformi federacije prostorije portala klix ba su vec duze pod prismotrom