Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
logicno, ne bi da mu haradinaj namesti neku saobracajnu nesrecu...
Kadri Veseli predsjednik skupštine Kosova je magistar menađmenta sa Britanskog Univerziteta u Solunu-Grčka,Ramuš Haradinaj premijer Kosova je magistar biznisa sa Američkog Univerziteta Rochester,Hashim Thaci predsjednik Kosova je magistar međunarodni odnosa sa Univerziteta u Cirihu-Švicrska,Behgjet Pacoli ministar vanjski poslova Kosova je magistar markentinga sa Univeriteta u Cirihu-Švicarska.
Kadri Veseli predsjednik skupštine Kosova je magistar menađmenta sa Britanskog Univerziteta u Solunu-Grčka,Ramuš Haradinaj premijer Kosova je magistar biznisa sa Američkog Univerziteta Rochester,Hashim Thaci predsjednik Kosova je magistar međunarodni odnosa sa Univerziteta u Cirihu-Švicrska,Behgjet Pacoli ministar vanjski poslova Kosova je magistar menađmenta sa Univeriteta u Cirihu-Švicarska.
@lari5 Behgjet Pacoli ministar vanjski poslova Kosova je magistar marketinga sa Univeriteta u Cirihu-Švicarska.
Mnogo se nesto neckaju oko premijerske fotelje, na kraju ce da postave nekog Srbina.
ovoe veselin brez n
Ako neće Veseli nek nađu Tužnog...
Pametan
AKO JE SVE OVO ISTINA, KOSOVO JE KRIMINALNA DRZAVA, MISLIM DA MEDJUNARODNO TUZILASTVO TREBA PRVO DA ODRADI POSAO!!!
Ljudine, al hebu turkosmrde pa Hin rasturaju😂💪🏻