Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će ovog Šmrka uhapsit
Stvarno sam frapiran da je snajperista i ubijica djece sa Jevrejskog groblja (koji se po Bosni sa Šešeljem i Nikolićem vozao u Nissan Patrolu na čijoj haubi je ukras bila LOBANJA obezglavljenog Bošnjaka sa Nišićke visoravni) tražio "usluge" od čovjeka koji je ljude klao a potom ih pretvarao u faširano meso koje je prodavao mesnicama a koje su Srbi u Beogradu konzumirali. Pogani Srbi i Srpska posla...
Što bi ga hapsili? Fino momak radi,o sebi pri sebi,plaća članarinu redovno,čak je i retroaktivno izmirio što je propustio da plati kad je onomad bio na "službenom putu".
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovako funkcionise politika i sistemi na balkanu. Cist primjer.
Neka, i treba ovako da funkcioniše. Da meni bi raditi za baketa, preporodio bi se.
za balkanske sigurosne agencije...prljave poslove obavljaju oni...koji su odavno poznati policijama...a zive na visokoj nozi...i na slobodi su i pored stotine krivicnih djela...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To sviperstvo mozeš samo ako te neko sa jake političke pozicije štiti
Vucko kucko
Sad ce Vucic u cevape
Bakire od zlata te treba napraviti.
jest od narkomancine mesara predsjednik trazio uslugu.. bakire obustavi malo ove o srbiji i vucicu i fokusiraj se na artikle o hdz i rs malo ili pak radoncica uzmi malo ili sebiju svoju falcifikovanu.
jest od narkomancine mesara psihopate predsjednik drzave trazio "uslugu"..
Za smrka citav grad zna sta radi al jbga murija ne zna...al zato znaju sta obicni smrtnici veceraju !
@SPUNK @Bulevaru, @takomako, @EuropskaBosna, @BosnianLilium, 2Kikseru, @MostarskiRambo, @RajaSaKaldrme…….Lose glumis Bosnjaka islamizovanog Srbina. Hajde pogledaj ponovo snimak, vidices da je lobanja na Seseljevom autu dva puta manja od ljudske. Uzmi neki hrvatski nick, lose glumis Bosnjaka.
Čim si blizak pun si ko brod, ali je negdje zabrljao, vjerovatno mu sina poprijeko pogledao..
Mogu se dovesti u vezu, sigurno...
Psi laju, dok vucic otvara fabrike.
senad hadzifejzovic se ne bi slozio
Ovu Velju Nevolju je Vučić požurio da uhapsi jer je pretio da će otići van države i ispričati sve o njihovoj saradnji. Čovek jest kriminalac, ali mu je vlast natovarila nešto što se i u horor fimovima retko viđa. Srbija je u ambijentu 90' dolaskom Vučića na vlast - polako, ali sigurno
Kako neće biti kad je Vučić političko čedo 90-ih.
...nigdje nista o ovome u Vucicevim medijima,sto li?
Vučić je isto tražio od Vulina da promovira novo ime Velike Srbije "Srpski Svet" što više može, da bi kasnije optužio Izetbegovića za izazivanje nestabilnosti u regionu. What?