Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i kod nas je SDP doživio potop ali tu je Šmit da ih nametne. Toliko je ljudi glasalo za Nikšića da su im imena poznata ali još ne mogu sebi da objasne tu misteriju da daš glas jednom uhljupu i varalici.
SDP BiH samo gleda u regiji kako im sestrinske stranke padaju jedna za drugom. Vjerovatno si misle, pa nećemo valjda i mi biti ovako rastureni 🤔
Kakve veze ima premijerska pozicija sa brojem glasova?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OKTOBAR
POTOPIT ĆEMO IH, KRSTARICA "ZELENI OKTOBAR".
Ponovo racaju staro ime
Zaželili se i Makedonci problema??
Vmro-Dpne je surađivao sa ustašama. Živa istina. Ja ovo sad ništa ne kontam u Makedoniji. Hoće li sad ukinuti sjeverna iz naziva?
Hoće.
Sve he ovo EU kumovala... Gu. e ih 20 godina uslov ovaj uslov onaj... Evo ti Europo sad VMRO...
Makedoncima prekipelo više. Šiptari su imali sve važne funkcije, bukvalno su Šiptari vladali Makedonijom, toga više neće biti. Makedonci vraćaju svoju državu, a Šiptari će biti samo nacionalna manjina koja će dobiti prava kao što svaka nacionalna manjina ima u bilo kojoj državi. Bravo Makedonci.
petokolonasi padaju ✊
A albanci,gdje su oni,ja mislim da ih ima 20?
Odose i oni u srpski svet
Muslimani u Hercegovini i Bosni prvo u Istanbul pa Iran😂😂😂
Eto Grujevskog nazad iz Mađarske.
Nacionalisti i suvrrenisti svuda brišu pod sa EU i NATO pudlicama i sluganima!!
Gledaj Gordane, jednom nogom u grobu...
Samo jos u Bosni pobjedjuju komunjarice ustvari ne pobjedjuju nego su ustoliceni nip sdp i ns
VMRO-DPNME i nije nešto dobro. Što je Makedonija napredovala, napredovala je