Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svi ste vi divljaci u odnosu na Slovence
@ @mamlazi Druze, izgleda da ti ne citas. Narod se protivi odluci koju je vlast donijela - da se ulicama ne daje naziv po nasem najvecem sinu. Imao je on mana, ali daleko manje od danasnjih demokratskih lidera. Zbog danasnje kvazidemokracije njegov totalitarizam se mnogima cini kao bajka. A Slovenci bi i dalje ribali supke beckim lipicanerima da im nije bilo Josipa. A da ne kazem koliko ih je razvio naustrb ostatka Balkana tokom SFRJ.
Svaki veći grad u Bosni i Hercegovini poput Sarajeva , Banjaluke , Mostara , Tuzle.... bi trebao nositi naziv ulice po Josipu Brozu Titu... Ako nista drugo bar iz poštovanja prema njemu i njegovom režimu...
Drugovi Slovenci, ne dajte neo-fasistima da brisu, prekrajaju istoriju i blate ime najeveg sina juzno-slavenskih naroda.
Naravno da zele da ga ostave... da ga nije bilo, ne bi ni imali drzavu
jel vi citate uopste clanak ili zamisljate sta vam se cefne? sta uopste kritikujete? pise fino da ljudi zele da ostave imena ulica i trgova po titu
konjušarska posla
Da nije bilo SFRJ i Tita, ne bi bilo ni današnje Slovenije!
Vi Slovenci nikada niste bili odani mom projektu. Zato sada umirete pod čizmom Evropske unije. Stidite se što ste izdali bratstvo i jedinstvo naših naroda i narodnosti!