Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ala vas truju vasi mediji u bih...ja sam iz ns-a..kad bi dosli kod nas i rekli da ste musliman iz bih ili od bilo gde,ne bi niko ni trepnuo...svaki dan srecem sirijce,libijce,irance studente jer mi je takav posao,pricam s njima.pitam ih da li ih ikad iko dirao...nikad niko..cak i oni se cude kako ih svi gledaju prijateljski a slusali su kazu zapadnemedije koji nas predstavljaju u negativnom kontekstu...
Bilo je i biće poštenih S.rba...doduše u malom broju ali ipak ko zna,možda se stanje promjeni pa da pametni pobjede lude.
Može li se Alen Glavović vratiti u svoje sunčano Trebinje i sveopšte sigurnosti u Švedskoj i da mu u Trebinju djeca uče bosanski jezik? (Ako zamislimo da se odluči na taj povratak, a svi znamo da se neće odlučiti na takvu ludost).