Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo was demo na koncu spoznati o cemu se radi... koje je to svoje rusty?
Da zabavno, necu vise eet... djecurlija nije ni za sta odgovorna, .. e pa jeste, upravo u tim godinama, kade podju u osnovnu skolu, 7-8 , moraju nauciti sta je odgovornost i sta je bitno i za sta se trebaju boriti... ne u crkvi i dzamiji, vec u ovom svijetu , u kojem ce i zivjeti... ili da se odmah svi poubijamo i idemo bogu???
hocu nos među tvoje grudi da stavin
:(
Hoće oni pravit most i blokirat nam izlaz na otvoreno more.
Ima veze s temom kao i krava sa sedlom...
slažem se.
najgore zlo, jos ako neko namjerno pali....!!! .... sto vrlo lako moze biti istina!!!!.. patriote, nacionalisti, klinci-palci, par budala nam unistise drzavu, par budala, kao i prije dvadesetak godina!..... u procesu ...:(
dragi covjece, zvani rusty, ako si merhametli, ne sali se sa tudjom nevoljom
slavice ljubim te u debelo meso