Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
paliti nego sta, samo naprijed
Eu je pošast modernog doba. Od EU treba bjezati ko djavo od krsta. Sve više EU zemalja ide ka bankrotu, ako već i nisu bankrotirali ( Irska, Grcka, Spanija, Italija ). Najbogatije, najljepse i najbolje zemlje za zivot u Evropi, Svicarska i Norveska, naravno nisu dio EU zato što je opce poznato da EU pokrade drzavu, uzme i iskoristi prirodna bogatstva. Cijene bi se pretvorile u Euro, tj. 1 kuna 1 euro.
Ostrvo Tisno moj si stisno!
pravicete vi ponovo Jugoslaviju od blata...kako su vas svabe nasankale svaka im cast, skontali ljudi nemozes idiote tenkovima okupirati ali sa dobrim marketingom mozes zedne preko vode...
Ustasluk u genima krvata tesko je isprati, za 5 godina Repubilka Krvatska ce doboti novog Pavelica koji ce opet otvarati ljudske klaonice i mesare po Hercegovini da bi svalio pokolj ne-krvata na bosnjake.
Vi ste donji svakako a dokrajcice vas ulazak u EU .Ali sve ovo pokazuje kolika ste S T O K A naravno ne svi
par d ebila zapalilo zastavu i odmah komentari generalisu kao da je cijela hrvatska palila tu zastavu. pa bio je referendum gdje vecina glasala za eu tako da ovi mogu da pale koliko hoce al hr ide u eu
Na djelu su sejfudinićevci, priučeni ispranomozgaši u smeđim džemperima i pamučnim košuljama.
sto ce ova zastava u hrvatskoj hrvati imaju svoju zastavu dali bosanci vole uniju ?
"p.s. pojam 'Bosanac' je nastao u 20. stoljeću, papane. " da, upravu si, ban bošnjački kulin. oprosti. ovo je tzv. bakirovsko-tunjina etimologija naziva. usput, jеbem ti mаter u рičku ;)
p.s. pojam 'Bosanac' je nastao u 20. stoljeću, papane.
Preglup si jarane, osim što si potpuno nepismen, pre pre glup, baš te žalim.
jašta sdam nego čitao, kaže "ban bosanski" vi bošnje uvijek tako vrijeđate? aha, da, zaboravih, oprosti mi.
Nema dječače moj balavi i neuki ni Bošnjaka ni Bosanaca al ima Dubrovčana te pridjeva 'bosanski'. Smiješni mali fašistički kretenčiću, da ti je bar pola mozga pa bi možda i do pi.č.ke nekad došao,da ne moraš smrdit i mrzit po vas dan po klixu ;-)
SVI SMO MI BOSANCI, PA MAKAR I 40%
@@ ... - ne nego se hOrvati i servi spominju učini uslugu okolišu i u.bij se, bu.dalo
Evo ti kašike, četni.čko-sdp-ovska priglupa vlashino, direkt iz usta tvog idola http://www.youtube.com/watch?v=Y5g8YifGqiA