Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemaa više nestalo dođite sledeće godine. Paaa paaa
........kakva ćirilica i srpske zastave u hrvatskoj............nije hrvatska zapalila i u prah i pepeo učinila niti jedan grad u srbiji, koliko mi je poznato........nije hrvatska ubila niti jednog srbina u srbiji niti je htjela oteti srpske gradove i imovinu u srbiji.......... ........najprije platite ratnu štetu, kaznite zlikovce i recite gdje su skriveni svi pobijeni hrvati, onda se može razgovrati o ostalom..............
... dajte srbima ona ista prava u hrvaCkoj, koja vi (ustase) trazite u BiH ... ;))) ...posteno (vi ste i palili i ubijali po BiH pa opet trazite svoja prava kao ustase)
@99 Srbi su bili i ostali nacionalna manjina u RH (ustav SFRJ 1974, pa 1990). Hrvati su konstitutivan narod u BiH (ustav 1995). - samo na papiru.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko je voli- dao Bog pa mu svi u kući tako pisali.
Sačuvaj me Bože kuge, gladi i hrvata!
nema cirilice nema ,u smrdiju pa tamo glumite srpstvo
... dajte srbima ona ista prava u hrvaCkoj, koja vi (ustase) trazite u BiH ... ;))) ...posteno