Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz 90-ih nismo ni izasli. Zapravo ni iz 40-ih. U srednjem smo vijeku i jodlujemo uz gusle.
Ne mogu ugasiti jer ih rusi podržavaju.. a i ti sam podržavaš inače ruse
Svjetska politika nije švedski sto.. ili si na jednoj ili na drugoj strani
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet si pio!Mi upravo radimo kontra.Mi bjezimo sa balkana,a neka ratuju pristalice,Dodika,El Baketa i kockara Covica.Pa bujrum njiha zavadjaj.
Sami srpski analitičari kažu ako srbija zarati sa bilo kojom susjednom zemljom srbija će se raspasti.Napadneli srbija Kosovo rat će se odma prenjeti na BiH i brzo nestaje srpska republika.Kosovo i Albanija mogu mobilisati 2.5 puta više vojnika nego srbija.Prosječna starost Albanske populacije je 25 godina a kod srba 43 godine.
I ti ga pretera, prosecna starost u Albaniji je 36.2 god a u Srbiji 40.
Nema rata bez Turaka
Reče juncker i potegnu visoki
"Na Balkanu postoji rizik od povratka u '90. godine" bombardujte Srbiju preventivno svakih 5 godina i neće biti rizika.
Sto ne bi bi sami krenuli na Srbiju nego trazite spoljasnju pomoc? Uvek se pravite zrtve
naravno da postoji kada tvoji desnicari vladaju. gdje je desnica tu je i mogucnost sukoba. trebalo im je svega dvije godine da yugu uvuku u rat nakon sto su dosli na vlast. tenzije i danas traju. bez tenzija oni nemaju cime drzati vlast
Zbog toga je nuzno i bez uslovljanja BiH drzavu staviti pod kidobran NATO - a kao i Kosovo.Time bi se stavilo do znanja BG agresorskoj politiki dokle mogu i sto vise smanjiti njihove kako politicke tako i vojne manevre. Mislim da bi tim manirom mnogo brze islo priblizavanje i uskladzivanje svega ostalog prema EU clanstvu
Al bi volio sjest sa ovim cojkom napit se.
Hoce li srbi opet poceti kako su ugrozeni i onda ubjiu svog svata.....ostatk price je poznat svima
Ne, bosnjaci ce da vicu NATO help djenosajd.
Panevropska autocesta koridor 5c od Ploča (jadransko more) do Budimpešte je jedan od izrazitih ekonomskih interesa Bosne kao i inicijative tri mora (baltičko, crno i jadransko).
Je li ovo prijeti da ako ne uđemo u EU da će biti rata?
Sjećate li se VELIKE koalicije "DEMOKRATA" iz DEVEDESETIH - HDZ, SDS i SDA !!! Pa su isti ti malo RAZVEZALI ZASTAVE 1992-1993 i uveli nas u RAT ! Pa su 1996 opet SVEZALI ZASTAVE i vodili nas dvadesetak godina i doveli do NIGDJE ! Na sceni je ista ona koaliciju iz DEVEDESETIH ! SDA malo proširena sa Fahrinim + HDZ malo proširen za hdz_ić 1990 + SNSD malo proširen za sds_ić(bila je rotacija SDS-SNSD, ali suština je ostala ista)
Ta koalicija postoji jer je bilo koja druga nemoguca. To je i vrapcima na grani jasno
@Varaga900 U interesu svih BiH građana je da se stranka "SDA - BABO I SIN" povuče i omogući GRAĐANSKIM strankama u FBiH da POVUKU NAPRIJED !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nema mira i rata bez Jasera Arafata.....
Interesi nas stanovnika Bosne: (1) Da budemo unutar NATO (2) Ivesticije prioritetno vezane uz NATO, (3) čuvanje osnovice Evrope (London, Pariz, Berlin), (4) da imamo sporazum sa Rusijom o međusobnom nenapadanju na neodređeno vrijeme, (5) jače povezivanje sa Briselom i Washingtonom.
(1) Da što prije odem u Švedsku
BiH je protektorat Amerike i Europe
Istina, kad bi bio rat opet, dosli bi ameri i evropljani da “pomire strane” brze nego da kazes keks.