Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd ne rise o hrabrosti, 900 policajaca ih čuva, a koji racku uopšte izlaze, sad ja trebam s curom izać i paradirat jer sam normalan?? Prijedlog: nek se zatvore u svoje sobe i nek\' se je..bu kolko hoće. A ako to ne žele, svakom po metak u vugla ;)
\"batina je iz raja izašla\" a oni nek svoju demokratiju nose negdje drugo, Torcidaši - uzdam se u vas
Znate li da je tokom rata Alija Izetbegovic bio u stanu sa ministrom Saudijske Arabije CITAVA 4 dana gdje nisu izlazili, navodno zbog toga sto je mafijas Alija pare brojao (nije pojam zlatne kasike sa neba pao) al sta se u stanu dogadjalo to nitko nezna. Da li je moguce da je potajni homoseksualac bio vodic prve Bosnjacke stranke?
U.b.iti pe.d.ere...g.amad bo.lesna
ne uzimajte mi j.ebe.ni nick, ovaj klix mi je sve u životu
Sta kaze Vinko Puljic nadbiskup, njemu je vaznije to sto Zeljko Komsic nije Hrvat, nego ove gnusne pojave. Sta kazu nacisti iz Listice ili tzv Sirokog Brijega sto dizu zastave Nacisticke Njemacke, Vatikana i NDH na ove pojave. Jesu li za ovo Bosnjaci i Zeljko Komsic krivi? Otkad je to Puljic mjerilo \"hrvatstva\" da on odredjuje ko je \"pravi Hrvat\" a ko \"krivi Hrvat\". Ovaj nacisticki radikalizam i homoseksualizam Hrvatsku i jeste doveo do 55 milijardi eura duga, bankrota a sad i ove i ovakve pojave. Sva sreca u Sarajevu se ovo nikada ne moze desiti. Zabranili smo koncert Thompsonu u Sarajevu, a zabranit cemo i paradu.
Jao kako ste samo jadni.... zašto udarati? šta su vam uradili? NIŠTA -činjenica je da se tako zapravo na jedan način bori protiv tog \"pederčine\" u sebi..... što ne bijete ove političare što nam uzeše sve...cccc....
@hercehbosna , nisi ti hercegbosna ti si periguz
Ja bih preporucio svakom bosnjaku koji mrzi ped.ere da tu svoju mrznju usmjeri na srbe.Ne volim ih ni ja bas,ali nece nas pederi kl.ati kad zagusti
Da li su moralnije i pametnije ne znam ali znam da nisu zle i neodgojene kao ti.
Ako ti smatraš modernim i naprednim LIZANJE KU_RCA onda ti svaka čast. Izvoli ga podojiti kad god hoćeš. Bolje mi je ovčarstvom se baviti nego taj moderni svijet slijediti. I ovce su moralnije i pametnije od tebe i tvojih modernih BOLESNIH istomišljenika.
U Africi gdje živi 80% oboljelih od AIDS-a skoro da nema homoseksualnih odnosa.
Pogledaj samo Arape kod njih skoro nema AIDS-a a homoseksualnih odnose imaju skoro svi. Kod Indijaca isto tako skoro svi imaju homoseksualne odnosi a imaju puno puno više AIDS-a.
ako bude slušali hođe i popove budite sigurni da će i vaši unuci živjeti u jdnoj od 20 najjadnijih država svijeta.
Ukratko, ako budete slušali nemoralni Zapad bićete bolesni i medicina vam neće moći pomoći jer HIV nije postojao dok se PED ERSTVO i živo-tinjski S E X nisu raširili među masom. Svi zvanični podaci potvrđuju da su HIV bolesnici ustvari potpuno nemoralne osobe koje su, dabi zadovoljile svoj životinjski nagon, uništile sebi čitav život. I ne samo to, nego uništavaju živote svih onih koji su im bliski (rodbina i prijatelji). Znali su da G R I J E Š E ali nisu marili jer im MODERNI ZAPAD nudi više. Nudi im slobodu i bolji život. Pa samo izvolite, uživajte u svom modernom životu za koji SVI znate da je pogrešan. Nastavite dijeliti STERILNE KONDOME I ŠPRICE pa ćemo za kratko vrijeme preteći i samu Ugandu.
100% osuđenih ratnih zločinaca u Haagu su heteroseksualci. 100% maloljetničkog kriminala u SA izvrše heteroseksualci. 100% nasilja u porodici izvrše heteroseksualci. Statistika je čudo 100%
BOS.NJACKI NAROD ZIVI NA OKO 33 % BIH I AKO VRATIMO SREBRENICU IZ KANDZI GENO.CIDASA BOS.NJACI CE DRZATI OKO 34 % BOSNE... A DUS.MANI NEK LAJU....