Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbg, iskompleksirani, zelili russe, dobili turke, i tako 500 godina. Kompleks je cudo nevidjeno.
četnički bojni poklić:"Oj Putine,Putine, raširi nam butine"
Pa sad razumijem zasto je Srbija pred bankrotom, ne mogu stici proizvesti, koliku imaju potraznju za robom i veliku robnu razmjenu sa Rusijom. hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jadan li je narod koji slavi tudjeg predsjednika kao svog i svoj napredak zanemaruje diveci se drugima... slicno kao sto se nasi patrioti ovdje u bih dive erdoganu, vucicu i josipovicu...
emirbeg je feudalni rob kao i Srbi koji se dive Putinu, beskičmenjaci..
Ja podržavam, mislim da i jesu za Bliže Rusiji nego Evropi.
samo mrtav srbin je dobar srbin
a gdje to dolazi putin?? na plakatima pise "docekajmo svog predsjednika" nece valjda stici u beograd???? nista mi nije jasno a sigurno ni onima koji su lijepili plakate....
Putin je Puta
Ovaj referendum u Škodskoj je prvi u Historij da se neko ne odvaja od srbijce.
a sada ... spektakl ... koliko osoba moze stati u putkov pakas ...
ja ne zivim u sarajevu tako da ne mogu pricati o tome a dodji ti pa ga postavi u Bihacu mudonjo, bio bi razapet na njega
pa djido mova gnjido balava
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Krim je Rusija, Kosovo je Kosovo. Republika Srpska je Bosna i Hecegovina. Rusiju nemojte porediti sa jednom Srbijom, sa malim Kosovom ili sa apsurdnom Republikom Srpskom—Bosnom i Hercegovinom.
Republika Srpska je Bosna i Hercegovina. Srbi su Srbi, bez presedana; ali država u kojoj borave ima svoj ustav, državnost, integritet i teritorijalnost. Republika Srpska je Bosna i Hercegovina, ne zaboravi to.
Republika Srpska — domovina i entitet Srba koji žive, rade i borave u Bosni i Hercegovini, njihovoj državi i pravno-političkom subjektu koji i Rusija punopravno priznaje od 27. Aprila 1992. godine.
"Kosovo je Srbija, Krim je Rusija" Jesu malo poglupi, Putin je baš iskoristio primjer Kosova kako bi opravdao nezavisnost i pripojenje Krima. Ako je Kosovo Srbija, onda je i Krim Ukrajina.
Bas me interesuje sta bi Putin rekao na na ovaj plakat ....
Kamo srece da je Putin predsjednik Srbije. Ovako samo mozemo da mastamo da drzavu vodi neko pametan i sposoban. Realnost je nazalost veoma bolna. Srbiju vodi nesposobni "vojvodica", americka marioneta Vucic i ostali znani i neznani dupelisci. A evo i liste groznih "ultradesnicarskih" parola: "Dočekajmo svog predsjednika“ i ćirilićno-latinična "Srb-in". "Kosovo je Srbija, Krim je Rusija". „Dočekajmo Putina! Dočekajmo prijatelja!" "I Kosovo i Rusija“. Zaista jezive poruke ultradesnicarskoradikalnocetnickoagresorkogenocidnih Srba.
Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. http://zalbe.vzs.ba
primljeno.k.znanju. podrska.pravnoj.drzavi.i.zakonima. telegrafski.pozdrav.od.Sase.
Jaoo jesi dobre ove dvije sa slike
sodoma to si ti sigurno bio u "istocnom" sarajevu hahahaha
I opet ce ti isti prigovoriti Bosnjacima, zasto ojacavaju vojno/diplomatske odnose sa Turskom. LOL
Touchdown!!!
Hовый президент, друг Путин. Je li se to Srbija seli istočno, pošto Rusija neće sigurno ovdje? Pameti svekolike na Balkanu.
ovi srbi su stvarno jadan narod ....
Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. http://zalbe.vzs.ba
ma zato sto ste karinasi i papci