Komentari (266)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aferim! Ruke ti se pozlatile!
Vucic hoce pomirenje, a stiti mural ratnog zlocinca. Nikad mira sa njima nece biti. Bosnjo budi spreman.
Ima u Beogradu još pravih srba. Istina u manjini ali ima ih. Da su slušali cara Dušana nebi im danas cincari vladali državom.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Eto do čega je došlo, pravi Beograđani moraju djelovati u ilegali, u sopstveno gradu i državi. Vlah Vučić i njegovi šljegoši iz Bosne ne daju dahnut.
Trebalo bi svako malo bacat boje po ovoj skrabotini i proglasit ga zidom srama
Vandalski cin, pocinioce pohapsiti i sve strane dryavljna proterati pa neka tamo velicaju njihovog zlocinca orica i ekipu!
Nego ne vidim da pišete o Danu Pobjede u Velikom ratu (11. novembar 1918 ) kada je Srpska vojska doniojela na Balkan slobodu plaćenu sa preko 1 200 000 srpskih života !
General nešto ublijedio😂😂😂
Kad vidim kliko su svi protiv, meni baš milo što ga peru i čiste. Samo onako iz dišpeta.
Ovo je napad na čitav "srpski svet" i na Republiku Srpsku!!...jer je ovaj čovek, svojim zločinima fizički i stvorio "Srpsku"! Ah, na žalost, bješe to samo entitet okovan državom Bosnom i Hercegovinom koji nikad nije bio bliže nestanku nego upravo sada ma kako to u glasnoj galami izgledalo a uzročnik je jedan drugi Srbin koji vjerovatno neće dobaciti ni do murala jer će, kada predstava završi, ostati najveći srpski izdajnik.
Cudi me da vam SDA i za to nije kriva 😆
Pišaj ga!
Sto ne dignu spomenik ako smiju da vidi svijet kakvi su genocidasi ovako skrabotine koje nastaju preko noci postuju ,koji bolesnici jadni
Baka dođe drugosrbijanski ološ da uništi neki mural u R Srpskoj pa vi vidjeli kako bi se proveli. Mnogo je njih Vučić pustio sa lanca.
Piičkousti na haparatima i onaj klempavi sljepi miš.
Ko si da si hvala ti za uništavanje!
Znači ima razlika između srbijanaca i govana Bravo za iskrene ljude
Đenerala sRatka roda posrala
Generale, nek je haram!