Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.........još jedan ubojica koji je izbjegao pravdu..............
Fahrudin Radoncic i Dragan Covic danas dogovorili Treci enitet`!!! Danas su Radoncic i Covic imali sastanak u cetiri oka... A kako javlja izvor iz HDZ.a, ""Covic i Radoncic su samo utvrdili dinamiku formianja treceg entiteta. Posto se Bosnjacki korpus protivi formoranju treceg entiteta, to ce se u pocetku zvati "izborna jedinic" koja ce kasnije "meksanjem Bosnjaka" kroz medije, ta izborna jedinica prerasti u treci entitet, sti izvor je naveo da su ovo prije izbora dogovorili Covic,Radoncic i Komsic, koji bi trebali ciniti koaliciju"" Lider SBB-a Fahrudin Radončić i Čović, kako je najavljeno, danas će razgovarati u četiri oka, a naknadno se očekuje sastanak stranačkih delegacija. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/143983/pocinje-rasplet-u-federaciji-bih#sthash.VPNhv0eh.dpuf
Teska mu zemlja bila ...
Pardon, KREP`O!
A da hoce svi ovi starohani pomrijet zajedno da ova mlada raja dahne malo zivotom!
Covjek koji nije bio dorastao svojoj funkciji u tom datom vremenu, inace da je bio pametniji i hrabriji mogao je sprjeciti krvoprolice u na teritoriju Jugoslavije umjesto sto je stao na stranu jedne nacionalisticke ideje.
ne znam zbog cega halabuka....nije pala mrtva glava.
treba mu se potistra na grob
Kao prvo, Kadijević je bio SSNO, a ne načelnik generalštaba, pa kao savezni ministar odbrane, ni po difoltu nije mogao da vodi niti zapovjeda napade na te gradove, već nekli drugi ljudi.. ako je već vodio, Hag bi jedva dočekao da ga uhapsi, jer im se uklapao u sliku o dobrim i lošim momcima u YU, ali nisu imali ni jednog dokaza! zato su braća croati naštancali neke optužnice i pritiskali Putina da ga ***rtuje u croatiju.. Možeš misliti, hrvati pritiskaju Ruse, kino pravo... Jedino što mu zamjeram što nije izveo vojni puč, pohapsio svu bagru nacionalističku i šovinističku, ko god da je bio, koji su trovali nalod svojim suludim idejama o ratu, a onda zarađivali na nesreći tog istog naroda.. ali, jbg, narod je ovca, i to velika, uvijek bio i ostao! r.i.p.
Ne znam čemu tolika mržnja u komentarima, čovjek kad je video da sve ode u qurac podnio ostavku i zbogom, za razliku od ostalih lešinara koji nisu bili siti a i dan danas im potomci nisu siti, u kratko rečeno prokleti. Kadijević nije sve uradio kako treba, ali sigurno nije mogao na sve da utiče, zato mu za ostavku skidam kapu. Shvatio je da se ta bitka protiv stranih špijuna i nesloge sopstvenog naroda ne može dobiti.
Iskrene cestitke povodom smrti kretena.Njegovoj familiji zelim sve najgore i dabogda dozivjeli isto sto su pripremili drugima.
Šta je drugima pripremila njegova familija?
Za zivotinje se kaze krepao a ne umro.
gdje se sad cro-srb ljubav na komentarima?
kadijevic je jos uvijek neispricana prica...kao partizan i dijete iz mjesanog braka nije bas podupirao rat ostali srpski generali i jako brzo je penzionisan...ja ga nikad nisam dozivljavao zlocincom u rangu adzica ,mladica i sl....nadam se da ce se jednom saznati prava istina
U naslovu vam fali RATNI ZLOCINAC
KAO SVI SRPSKI JUNACI - U GROBU, NA ROBU ili SE KRIJU KO PIČKICE POD ALIASIMA ili ako ovaj u SIBIRU.
20 godina od OSLOBOĐENJA KUPRESA OD SRPSKE 2.11. 1994. OPERACIJA CINCAR
Operacija Cincar bila je prva združena operacija HVO-a i Armije BiH nakon potpisivanja Washingtonskog sporazuma u proljeće 1994. godine. Tokom ove operacije oslobođen je Kupres i veći dio Kupreškog polja. Trajala je od 1. novembra do 3. novembra 1994. godine.
bice mu gore tamo gdje je sad.. ovo i onako brzo prodje a tamo je vjecnost