Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovrši i njega Svevišnji.... Mnoge je hrvatske obitelji u crno zavio, on i ovršni zakon . . .!!!
KREPOTINA !!!!
Sad na jutarnjem listu biti objektivne vijesti ...
Laka mu zemlja..Jedino se u Jutarnjem i Slobodnoj Dalmaciji moglo procitati nesto realno i istinito,sto nije djelo krezavih ujkana iz HDZ-a..
Covjek koji je vlasnik jutarnjeg, vecernjeg, globusa i jos desetak medija koji su svakodnevno pisali laznu propagandu o Bosni. Nadam se da vise necu morati svake sedmice citati o "teroristickim prijetnjama" u Bosni! Trileterala je ostala bez jednog clana!
Bugojno, Fis Vitez, Zvornik, USA ambasada u Sarajevu, Maoča, Šerići, Gornja Maoča, Mehurići, Bivolice, Zaklopače itd.
@Oskarovac šta ti nije bijedniče nevjernički?
Jedan ljevičar manje - manje smeća na YUtarnjem i Cenzurisanoj Dalmaciji
AVAZ NAJVECE SMECE OD NOVINA REZIMSKIH OD SOSONA SCEPE BRABONCICA MAJKU J... SVOJU ZICARA POSLIJE 25 GOD PONOVO RADI NI JEDNOG CLANKA U NJEGOVOM TARIGUZU FUJJJ SMECE JEDNO.
A niste naveli da je ovozemaljskim djelima kupio i udjel u Džehenemu.
Svima nama je sudjeno da idemo dva metra ispod u vodoravni polozaj, neki prije ili kasnije... Stose tice hanzekovica ovrhe ce i dalje ostati jer se racuni moraju placati..
Do sad nisam znao ni da je zivio!!
Nikad čula... Rip
Bio je i velikobošnjački nacionalista zajedno sa izdajnikom Stjepanom Mesićem.
STETA
Mason i član Trilateralne komisije.
Mason i član Trilateralne komisije.
@euzebijo ahahahaahahahahahahahahah
@euzebijo Ne moraš isključivo biti bogatunčić da bi pristupio masonima al opet kako bi te primili, mora netko garantirat za tebe da si kvalificiran da im pristupiš. Ako imaš ambicije, bijeda te neće spriječiti u tome.