Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RiP.. a mi ga pamtimo po Halilčiću u Taletu... pokoj mu udši!
RIP europejac i intelektualac :/
odigrao je ulogu u bosanskoj seriji Tale kao Halilcic dobar glumac neka mu je lahka zemlja
lahka mu zemlja bila
\"Bolje i od rakije, nego od primitivne političke ambicije!\"
Počivaj u miru... Čitam ove komentare i osjećam nekakvu toplinu oko srca, pomislim, možda ipak ima nade za nas.... Pozz svim ljudima dobre volje, neopterećenima nacionalizmom i sličnim sr...ma!!!
Pa to mora da je nesporazum režima sa samim sobom! Jačajući, država pojede razlog svoga nastanka. Ali, ja nisam narodna masa, ja sam individua!
.\"..Tale sine, magare moje drago, zivot je cesma suza i svirka jauka, nemoj da te bol ucini zlim, boljet ce te jos vise...\" ( serija Tale ) ...Hvala ti za sve vrhunske uloge i pocivao u miru bozijem hrsuze Halilcicu
Laka ti zemlja bila!
pocivaj u miru legendo
Pokoj mu duši.Imali smo i mi svog Ivicu Vidovića u Kamernom teatru u Sarajevu. (Kefir). I njemu neka je laka zemlja i pokoj mu dušu.
Sta se ovo desava Boze dragi,samo prije par dana ode Predjo a sada i ti.Pocivaj u miru legendo.Predjo,Ivice vidimo se rego...
Otišao je veliki umjetnik. Ostala je praznina koju će biti teško popuniti. Mi koji volimo pozorište, film, televiziju... pamtit ćemo Ivicu dugo, dugo... Lahka mu zemlja.
rip majstore
R.I.P.
Citajuci ove komentare vidim gotovo svi smo bar do sada jednoglasni.To nam govori osim sto je bio odlican glumac ,da je prije svega bio i veliki covjek.Pocivaj u miru!
R.I.P.veliki gospodine