Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R.I.P.
hajd ti to ovim komunistima reci...
talijani inace najvece pickurine na svjetu.dva oka u glavi zavadit za pare mater bi prodali ..
reče konvertit koji za vreću brašna izda sopstveni narod
Nikada niko nije razumio Balkan,samo ga je probao prisvojiti sebi [neko krace neko duze ] zbog njegovih prirodnjih ljepoita i strateskog polozaja. Ni Balkanci nisu razumjeli sami sebe-uvijek su se vise medjusobno bili i zatirali nego sto su to radili osvajaci Balkana [istoka /zapada ] I danas u doba internewt komunikacija mi se medjusobno ne razumijemo ,a jos manje se medjusobno tolerisemo,a o zajednickim teznjama za bolju buducnost nema ni trunke saglasnosti koliko 'crno ispod nokta'.
...balkan ima užasan problem sa elementarnim razumom...imamo 7-8 "jedinih pravih" istina i sposobnost da sopstvenu ništavnost pretočimo u užasavajuću mržnju prema drugom i drugačijem..."joj, vid mu glave" kao definicija esencije primitivizma i ne-razuma...