Komentari (240)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da nema Hrvata koji je glasao za njega, a da sad ne udara glavom od zid.
Milanovic...hodajuce zemaljsko bice koje je umislilo da radi nesto nadnaravno na planeti Zemlji. Spokoj mu dusi
On i dodik su se zaletili na malo jace likove sad ce platit cijenu na tezi nacin
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovaj Milanovic ce doci glave Hrvatsku. Milanovic pokusava da pridobije ultradesnicare za iduce izbore a ne zna da ce iduce izbore totalni potop dobiti. Ne mogu da vjerujem da od nakovog lijevicara, SDP ovca posta ovoliki fashista. Kolinda je zlatna za ovog krmka....
samo kad razmisliš malo... 21. stoljeće... neke granice nešto... rat neki nešto... niđe veze svega mi. De radite nešto pa se umorite pa se odmorite.
Ovaj ne moze ispravit koliko ovaj moze za**at...isto u nas, trojka ne moze da ispravi koliko zeleni mogu da ukake
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi, nije ni onom Plenkoviću lako, ide i samo čisti haos koji umobolni za sobom ostavlja, pa jbt. Plenković mu dodje kao besplatna pravna pomoć za i.d.i.o.t.a
Hitno Milanovića u zatvoriti u ludaru. Ili je kupljen od Rusa ili je puko ko lajsna nema druge.
A čuj naslova svuda pravi štetu.kako, jel tako što govori istinu idioti.
Tek čovjek po ovim komentarima, a pogotovu po broju lajkova top komentara, vidi koliko su Bošnjaci u zabludi. Kamo sreće da i mi Bošnjaci imamo nekog ovakvog predstavnika kao što je Milanović. Čovjek se energično bori za Hrvatski narod i svaka mu čast na tome. A kod nas sve nešta mrljavo, kilavo.
Izgleda da je danonoćno sjedenje za Klixom ove komentatore izbacilo totalno od stvarnosti. Čuj ovoga kao top komentar i skupio prreko 1000 lajkova. Vidi se da ovdje jadnici na Klixu nemaju veze sa mozgom. Pa Milanović, je trenutno najpopularniji političar u Hrvatskoj i da su sad neki izbori, sve bi ih tamo pomeo. U kakvoj su zabludi ovi komentatori to je za nepovjerovati. Hahahahahaha
Hrvatski Dodik.
Šteta za Milanovića, ode u zaborav
Pametan Milanovic, zasto bi slao svoje vojnike zbog prestizne borbe izmedju Rusije i Amerike. Svaka ga je majka blagosiljala zbog ove izjave.
Mi secerasi znamo kako mu je. Nemojte ljudi. Kad secer udari u glavu iz nje onda samo ispada...Nemores ti tu nista ;)
Totalno puko
Ovaj sto je bio - bio je. Kakva samodestrukcija, nevjerovatno.
Itekako je mjesto u NATO paktu iUkrajini ali i RUSIJI koliko to čudno zvučalo a i u budućoj Euro-mediteranskoj uniji.Ljudi moraju shvatiti da ne mogu jedni bez drugih. Sinoć oko 18.00 još jedno Božje upozorenje- meteor došao iz pojasa asteroida i eksplodirao iznad Balkana - točnije kod Zadra.
Proglasiti ga bolesnim, neizlječivim i razriješiti ga dužnosti dok ne napravi i veće štete po Hrvatsku.
Gotov je za Jagomira.
Zasto mi se cini da ovaj lik kopira Dodika?