Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ROKI Natakni mene ako je veliki, lep i socan
@ Ja - potpisujem.. ista stvar, nikad problem sa bh pasosem nisam imala, a putovala od europe do amerike, afrike i azije...uz americku vizu, sengen dobijem k\'o od sale....sta bi mi znacila putovnica ako nemam para do Jadrana da odem..a ovako, platim fino sengenku, nekad malo u red, nekad i ne, i vize bude...ma ljepota...zivjela moja plavka sa zvijezdama :)
to je samo za one sto zive i rade vani, ostali nemogu nigdje putovati.
Hajmo, Potjernice za ratnim zločincima. Sad kada se razmile po EU,...
@plaavi Srbi vec izdaju Albancima srpske pasose i to u Pristini, ali ni nakon ukidanja viza Srbiji, niti Srbi, Albanci, Bosnjaci i ostali sa Kosova sa tim pasosem ne mogu u EU, bez viza!
STO SE OVI UNAPRIJED SLASTE,A NISU NI SVIJESNI DA DALJE OD SLOVENIJE NEMOGU MACI,I DA MAKNU NIKO IM POSLA NECE DATI JER EUROPA I SVIJET JE VIDJELA KO SU ONI I STA SU.NECE ONI DZUBRAD U SVOJOJ DRZAVI
Abu Hamza, halali nam.
heheheheheeeeeeeeeeeeeeee jebiga periguzi, nece vas niko.... culi ljudi da smrdite na loj i da ste nikakvi ljudi... al eto nije sve tako crno... eto mozete do brace turaka bez vize dabogda otisli i ne vratili se..... sve o mom trosku :-))))
A zar je Srbija isporučila sve zločince, što je bio uslov? Jest, al\' u ku*cu! I EU je postala... da ne kažem šta!
Ja imam samo BiH pasoš i od kako postoji šengen imam vizu. Proputovao sam pola svijeta što službeno, što privatno na 4 kontinenta i nikada sekunde nisam imao problema. Šta će vama sloboda putovanja ako nemate para i fukara ste? Imam jarana što ima hrvatsku šaru i u deset godina dva puta je otišao na Jadran. Nija bitna šara već para.
A TE 2020 TREBAT CE TI VIZA I DO JAHORINE
do 2020 Republika Srpska nece postojat.. EU radi na tome, Bosna ce biti zadnja koja udje u EU, ali se zato mora RS ukinuti.....tako stvari stoje!!
Pa zar stvarno mislis da ce vam odobriti? Pa jesi li ti normalan? Samo neki teski glupson se moze i nadati a kamo li razmisljati o tome da ce vam ukinuti vize. Mada, kad bolje razmislim to nebi bilo ni lose ... putuj srbo i ne naginji se kroz prozor ... sto dalje to bolje.
ja imam americku saru, j....be mi se za putovnicom i srbijanskom sajkacom..... kriva je nasa vlada sto ne ispunjaje uvjete, svaki politicar ima diplomatski pasos, a za narod niko nista...
Kako stvari stoje Bošnjama će trebati vize za rep. Srpsku. Ma šalim se, baš evo gledam na Al Džeziri da će Bošnjama ukinut vize za EU već krajem 2010. godine - hidžretske, hehe