Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@LUK Crna Gora je ispred BiH u svemu, i daleko ste iza nas. Guzica ste vi, i informisi se prije nego li postavis ovakav komentar.
Ayaan Hirsi Ali - \"Nevjernica\", citat, strana 365. \"Bilo je vrlo zgodno za Poslanika to što mu je Alah susretljivo dao znak da uzme sebi ženu svojeg usvojenog sina Zayda. Takodje, dopustio je Poslaniku da oženi šestogodišnju kcer njegova prijatelja Abu Bakra te da konzumira taj brak kada je djevojcici, Aishi, bilo samo devet godina. Aishin opis prizora uistinu je patetican, igrala se na svojoj ljuljasci u vrtu kad ju je majka pozvala i stavila je u Poslanikovo pedeset i cetverogodišnje krilo.\" http://i36.tinypic.com/24pm6hj.jpg
Ovaj đetić zvani Shinawatra (u prevodu na crnogorski ŠinjaVatra), sa ručnim pozdravom jarca=đavola, što izazva rat i pobježe u junačku Goru Crnu da crnja nemože biti, kod brata Đukanovića krimosa staroga!!! Stari ljudi kažu \"NAĐE KRPA ZAKRPU ILI TI IST SE VAZDA NAĐU\".... Ako Bog da bežaće zajedno ova sokola dva.......
crna gora nema ni 500 000 stanovnika manje od sarajevo za jednu trecinu . pa kao d aje crna gora neki model za nas. crna gora je rupa guzice svijeta...
E cuj Don Milo pjica o demokjatiji..Hahaha.. Kjaj svijeta moj Majko Kjajevicu..
Ne budi smešan vi ste veru dobili od farona
JES VALA PAMETAN ZAKLJUCAK, SUNCE JE SUNCE MI VERUJEMO U BOGA ZIVOGA
Istina, samo Islam nije masonerei. Svi ostali se klanjaju Suncu samo muslimani Mjesecu.
sto u prevodu znaci da srbi nisu hriscani vec \"demonske i satanske sluge\".......
OVO JE SIMBOL BOGA SHIVE,TRI PRSTA U TOM DELU SVETA IMAJU SKORO ISTO ZNACENJE KAO I TRI PRSTA U SRBA.
Ne zivi Shinawatra u egzilu vec u otadzbini svojih pradjedova! Ako nisi znao on je direktan potomak stare crnogorske loze iz okoline Berana, a inace je iz plemena Vasojevica. Njegov pradjed je iz opravdanih razloga morao da napusti svoju voljenu Crnu Goru u koju se ovaj vratio poslije demokratskih promjena. Jednostavno, Shinawatre su poznati crnogorski disidenti i svjetski borci za demokratiju!
Pa ovaj Shinawatra je izdajnik kakvog svijet nije vidio... opljackao je Tajland i sad zivi u egzilu. Kako su ga u ovo textu predstavili, bi reko covjek svetac... a to za masoneriju je sr@nje obicno... preglup je ovo covjek da bi bio u takvim krugovima.
Nevjerovatno. Kako samo mijesate mitolosko bice proisteklo iz infantilne ljudske maste i cisti ljudski interes.
potpisujem, ogromen se igre igraju, djukanovic je mala maca u sotonskoj vladi, na celu sa srbijom i njenom sotonskom crkvom! zato srbi stalno dizu tri prsta, to je to!
Mi amiko mafiosoooo :)