Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
milo djukanovic je najbolji balkanski politicar a to sto ga velikosrbi kriminaliziraju je donekle i za razumjeti jer im je milo pobrkao raznorazne planove. zivjela crna gora!
Covjek je \"tezak\" 14 mil. e. Pred dvije godine. Danas sigurno i vise. Da li je ikome zamislivo da ih je mogao stvoriti na bilo koji nacin osim nelegalno? Sta vam pada na pamet, koji bi to jos nacin mogao biti?
DRZ\'SE MILE DOK SI ZIV ZA CIGARE NISI KRIV DAJ JOS MALO DOBRE KOKE PA CE OPET BITI BOLJE
Pa šta čekate?Optužite ga više..
taman da povjerujem advokatu ali me njegova zadnja recenica pokoleba Đukanoviću bi trebalo podići spomenik, a ne da ga blatite i kriminalizujete\", rekao je Tuccillo. bolje da ej rekao veceg lopova nisam branio u zivotu ali mu ne mozete nista