Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj policajci uhapšeni zbog ovog?! Kad policija ne udara-belaj, treba im vratit penreke i sl. Kad udara opet ne valja.,posebno za naš narod. Svakog ko žali ove lopove, treba im ih u kuću poslat il da im dijete na ulici izudara, ukrade mobitel pa da ih onda čujemo. posebno glavonjama...
treba slomiti ovoga sto je postavio snimak. milicija mora da bije, ko se sjeca titove milicije ona je tukla, ali demokratski niko nije vidio. a bilo 300 puta manje kriminala i lopovluka. moj ministre nisi za taj posao.
..........................................................................
ACAB, pogotovo ovi nasi kauboji