Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
CESTITKE SBIJANSKOJ POLOCIJI,IZGREDNIK UHVACEN RELATIVNO BRZO,SLIJEDI SUDJENJE I PRIMJERENA KAZNA (dugogodisnja) NADAM SE !
Svidja mi se nacin na koji klix razmislja, crna hronika Beograd odvalite se od komentarisanja, crna hronika Sarajevo, Travnik...ipak ne. Da li ovaj portal namjerno raspiruje mrznju samo da bi imao vise komentara i pregleda? Ocigledno.
Vječito srpsko izvlačenje na...alkohol,a to je samo paravan(tj.laž i mimikrija) za njihovo GENETSKO LUDILO!
Naravno, i da se nadovezem da se brinete za onakve koji su prije nekoliko godina zapalili staricu u Sarajevu, nisam to zaboravio. Imate i vi mnogo posla da bi sve takve pohapsili, a sa takvim ljudima je nazalost nesreca tu samo ceka da se desi, i ima ih svukud nazalost.
Počnite vi sa zidom kod Kozje ćuprije.
Za @Treba Pošto vidim da te 'barbari' mnooogo brinu, pohitaj na Pofaliće i 'vataj one vaše civilizovane što vam oderaše onolike lisice i pobacaše po kontejnerima :-)) 'Ajd, vozdra!
Da, al' da ste jedino vi bosnje uz Drinu. Al' 'ebaji ga, niste. Ipak je grana sa RS-om. ;-)
napraviti hadrianov zid na drini da nas zauvijek razdvoji od barbara
Svugdje u svijetu se slavi Nova godina, ali ovakve vijesti čuješ samo iz Srbije...ljudi za 20 godina če sve države dizati zidove na granise sa njima!!!!
ne laprdaj jbt boston
glu.p si al pravo!
Ne mogu više činiti zločine po Bosni, Hrvatskoj i na Kosovu pa će se klati međusobno sad po Srbiji a naročito u Beogradu. Ne mogu bre oni bez toga...
Ravnogorac trenira u sred Beograda.