Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim te Boze, nedaj da nama ovoga u Bosni. Sacuvaj nas i nasu djecu dragi Boze ovog sejtanluka i razvrata, nemorala, sacuvaj nas ove BOLESTI! Amin!
pa dobijaju po nosu tako da je to parada ponosa
ja nemam niš protiv,šo je njih više više meni slobodnih žemski :)
Homoseksualnost je bolest, kod muškaraca dominantna majka, pasivan otac, ili otac koga nije bilo. Dalje pornografija stvara konfuziju, bolje reći da je homoseksualnost konfuzija identiteta, odnosno kriza maskuliniteta. Uglavnom djeca su bila ili šikanirana u školi, ili nisu razvili odnos sa ocem (znači trauma). Treba imati suosjećanje sa ljudima koji imaju osjećaj prema istom spolu. Lezbjeke nisu nikad razvile odnos sa majkom, odnosno ocem. Znači radi se o poremećaju identiteta.
torcida me razocarala pravo
Kakve pe.deri imaju veze s ponosom ? Rijec ponos se ne smije spomenuti u recenici gdje se nalazi i rijec p.e.der.Oni su sramota,po.gan,nemoral,prlj.avstina,i b.olest...