Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Po cemu je ovaj dobio ime?
neko sredstvo za ubijanje insekata? :D
K'o lik iz Gospodara Prstenova :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NEKA SU ŠIPTU UHVATILI, TREBA POBITI OVA GOVNA A IMETAK OTETI I PODIJELITI SIROTINJI. ONO ŠTO ZAPLIJENE U BOSNI PODIJELITI U NARODNU KUHINJU , MALO SE SMILOVATI PENZIONERIMA RATNIM VOJNIM INVALIDIMA I SVIM ONIM KOJI SU U POTREBI. JA SAM UVIJEK ZA TO DA SE NARODU POMOGNE , TREBA POČETI OTIMATI OD OVIH SMRADOVA PROFITERA I DIJELITI NAŠEM SIROMAŠNOM NARODU BEZ OBZIRA DA LI BILI ONI BOŠNJE, SRBI ILI HRVATI. A ONO ŠTO ZAPLIJENE U ŠIPTARIJI NEKA DIJELE TAMO SIROTINJI. TREBA OTETI RADOJČIĆU AVAZ ČITAV, BAKIRU TREBA MAKAR AUDIJA LAPITI , HARISU TREBA STAN ODUZETI, LAGUNDZIJI ONOM ŽIDOVU SVE TREBA UZETI I VRATITI NAŠEM NARODU JER TO JE NJIHOVO , TO SU ONI OD NAS UZELI DZUBRAD POGANA !!!
@Šana majka na..., Iznenađuješ me australijski prijatelju tvojim žestokim šovinizmom, a rođen si na Ciglanama u centru Sarajeva. Ti si se bogami, žestoko otuđio.
nisam ja jarane kao ti dezertirao odn. usran pobjegao za australiju, ja sam ti jarane udaljen od australije koliko je bosna udaljena. Ja sam ostao da se patim zajedno sa svojim narodom u odnosu na vas koji ste iz melburne ,beča, berlina itd. branili bosnu pucajući od 92 do 95 odozgo pošto vidim ovi nikovi vas odaju, sve nekakve duge devetke, ak47, haubice, topovi tenkovi . vi ste naj veći patrioti što ste pobjegli iz naše lijepe napaćene zemlje. a niti sam sarajlija, posavina jarane posavina.
normala momak, znam ga ja isli skupa na fax ...
Zao mi je pojedinaca iz PU Ilidza koji su mu u slobodno vrijeme bili tjelohranitelji i drzali mu čunu kad je isao u WC,morace da se zadovolje samo platom,bez dodatka za sluganstvo.
ama sve i JEDNOG ovog krimnalnog siptara protjerati iz Bosne. Mrs nazad u Republjik Kosova! Ko ovim smradovima dade bosansko drzavljanstvo??
http://www.youtube.com/watch?v=Y1XUZxfmcxc
benito ti si obicna seljacina za razliku od svih ti za sebe tvrdis da si Sarajlija pa bujrum brate dodji gdje su Sarajlije pa reci to sto pises ovdje u komentarima... nemas ti pojma mlatis praznu slamu....
Jarane. .glup si.Moram tvrditi kad me Kosovarom nazivas,znaci nisam se sam od sebe hvalio. .a odakle si ti?
I OVOGA PUTA APELUJEM NA SVE ODGOVORNE U OVOME PORTALU DA BLOKIRAJU KOMENTARE U KOJIMA SE SPOMINJE RATKO MLADIC.. SAMO MI KOJI SMO PROZIVJELI RAT U SARAJEVU I SIRE ZNAMO STA TO ZNACI...
a ti benito zasto si dosao u Bosnu da zivis ako je sve bijeda svoje kosovo navise volite vidjeti al kroz prozor auta kada krenete za SARAJEVO,..
Ja sam sarajlija i Bosanac,za tvoju informaciju. . a ti?
kanita necete ako BOG da jos dugo pomalo vas ***o a pomalo i bjezite hahahah dok je ISMET BAJRAMOVIC VELICANSTVENI bio ziv niste smjeli reci odakle ste....
a ti forever....dodji ti pa nas protjeraj ako mozes jer ste svi vi jaki da komentarisete ovdje po portalima pa Bujrum ima nas jos na slobodi
ma hajd Kanita,sta se uzbudjujes,vidis da su pojedini dali oduska sebi,istresaju se. .isti oni koji su se garant kamenili od straha kad bi vidjeli nekog od kelmendija. .Razumi ih =) Eto garant je Naser u Bosni zaradio bogatstvo,u ovoj bijedi,covjek imao poslove i veze sirom Evrope
Dabogda ti naser zet bio!A Bosna i Hercegovina je bogata ljudima,a cini mi se da vi niste dio tog! JA SAM SARAJLIJA ZA VASU INFORMACIJU I IMA NAS CAK I U SARAJEVU!
sana maka....j.... ti ALBANAC sve po spisku jer nista vam ratko mladic nije uradio sta je trebo balijska bagro
pa ajd odskakucii sa naseg portala, neznam ta radis ovdje..
mrs odavde smrad jedan albanski, kanita nebi te ni moja kita za milijon maraka
treba familiju Keljmendi protjerati iz BIH to je trebalo dosta ranije uraditi ali Radoncic stiti ovu bagru...
a jes lijep i na faci mu se vidi da je normala momak hahhahaha uhapsio bi ga da mi nista ne kaze kako izgleda :)
Vidi mu gloooveee
I tata bi sine :)