Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mnogi iz Demokratske stranke u Srbiji su ogrezli u kriminalu i korupciji. Svoj položaj i veze su koristili za lično bogaćenje. Država Srbija ovime hapšenjem govori da se takvo ponašanje ne može tolerisati i da će svako ko se ogrešio o zakon biti uhapšen i procesuiran.
Afera Agrobanka je najbolji primer kako je funkcionisala vlast Demokratske stranke u Srbiji!
Svi koji su uhapseni povazani su na neki nacin sa Demokratskom strankom... Bas cudno!
PA ON MU JE TO I NABACIO (naravno 50:50) .
Dajte jednog Vucica Federaciji!!!
Dal je Jeremicev prijatelj ili kum je apsolutno irelevantno. Ako je kriv ima da odgovara.
U Srbiji sve biznismen do biznismena. Svi postadose milioneri otimajuci i unistavajuci drzavne firme i banke. Vucicu puna podrska za obracun sa gore navedenima.
Afera Agrobanka je samo kap u moru. 24 sporne privatizacije? Zatvori u Srbiji nece imati dovoljno smestajnih kapaciteta.
Neverovatno. Svi lopovi u Srbiji - pripadnici Demokratske stranke. Nije ni cudo da su doveli drzavu na ivicu propasti. Hvala bogu na gospodinu Vucicu.
Izgleda da je u Srbiji konacno pokrenuto formiranje pravne drzave i institucija sistema. Nova vlast zavodi red koga nije bilo poslednjih 10 godina.
Dobro bi nam dosa jedan Vucic u Bosni.
Vucic je istrajan na svom putu borbe za iskorenjivanje zlocina i korupcije. Nebitno ko je ciji prijatelj.
Kakve veze ima ciji je prijatelj taj Samardzic koji je uhapsen? Pravda bi trebalo biti ista za sve?
Kada bi svi politicari bili odgovorni i posveceni poput Vucica, bili bi uredjenije drustvo!
Svi koji su se ogresili o zakon i ucestvovali u pljacki, moraju biti pohapseni! Dosta je sa kriminalom!