Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaista mi je više muka od kojekakvih novinara ,ili nazovi saradnika medija ! Ispod mog teksta dat ću primjer koji pokazuje naobrazbu takvih ! Ali i urednika koji ne pročitaju a odobre objavljivanje ! Ili ,možda i oni misle da je SEGEDIN u Srbiji! Uhapšen navijač koji je napao Čedomira Jovanovića Navijač koji je u srijedu napao lidera LDP-a Čedomira Jovanovića, njegovu suprugu i prijetelje, pronađen je i uhapšen. 160 POVEZANO Delije napale predsjednika srbijanskog LDP-a Čedomira Jovanovića Priveden nogometaš Crvene zvezde zbog napada na policajaca Velibor Dunjić Incindent se dogodio u restoranu u Segedinu u Srbiji, a povrijeđena je jedna osoba iz Jovanovićevog društva.
Đeš na čedu :o
Uzivajte u zivotu jer jedan ne zaglupljuj te se.
vidi se da je fin i naocit momak, nebi ni mrava zgazio. svaka majka bi ga za zeta pozelila!!!
Ko ovo pise?! Segedin je grad u Madjarskoj, a ne u Srbiji!
jao glave prava ona vlaska od krmetine i rakije fuj gadne nacije
Isti Emir Hadžihafizbegović iz mlađih dana, dakle balija.
@Cyber Mujo pa mi to čitavo vrijeme govorimo šumljak jedan da ste vi opančari i šinovla u stvari TURCI. Pogledaj se u ogledalo i odmah ćeš shvatiti da ti je praprapraprababu tarabio brkati Suljo iz anadolije dok ti je nesuđeni deda držao sveću :) Bitno je da si ti uvidio svoju grešku i da se vraćaš anadolijskim korenima koristeći ime "cyber MUjO" umjesto mitar ili pantelija
daj ga na goli otok vidi gl0ve