Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti momci su Sepski junaci,sramota je da ih hapsi Srpska policija.
Ovo da je i u seher sarajevu urađeno srbinu il hrvatu treba uhapsiti stoku koji još više rasijavaju međunacionalnu mržnju...stop više nacionalističkom i fašističkom primitivzmu...Zabranjivaju me ovi kvazi huligani, sve je to balavac do balavca,od 15-20g. a rata se i ne sjećaju. Podhitno uvesti zakon o navijanju i ispadima, pa da odmah 20 godina za nasilje i slično... Hoćel se više prestati sa nacionalizmom !
Sta reci osim - IDIOTI
Koji je prvi uhvaćen taj je i krivac,znamo kako murija radi isto kao i za Kimija(šatro on zapalio Dzamiju) a 120 000 ljudi bilo na protestima,uhvate jednog pa mu sve prikaleme