Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dajte ba, ista stvar ko i u Sarajevu. Desavaju se vrlo slicne stvari na dnevnoj bazi u nasim tramvajima, a masa ne pomiče. Ne zaboravite da je kod nas momak ubijen u tramvaju bez da je iko prstom pomakao.
Je li to i njega policija prislonila i dirala po grudima
@Dado dijasporitus Je li to i njega policija prislonila i dirala po grudima A momci u fantomkama, snažni, aaaaaaaaaaaaa Dado? Gde ti to pade na pamet, svega ti? Zapitaj se ...
Ona se smjeska na kraju. Mozda se znaju i igraju
Treba ga na kolac, i to lagano
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
kičmu mu polomiti, mamu mu njegovu klošarsku, poslije napisati samo da se slučajno okliznuo na bananu........
Odbice ga njihova policija, a u zatvoru ce 100% biti maltretiran bar jedan dan i to posteno...nema silovatelja i ovakvom perverznjaka koji nije bio maltretiran u zatvoru..i treba..
Onog koje snimao, a nije reagovao treba dobro isprebijati.
Mene cude ove zene da nisu reagovale i prisle vozacu i ispricale pa bi on zaustavio bus i tog smrada posteni ubio od batina i onda predao policiji ali to se moze na neki nacin opravdati time da su se plasile da taj kreten ne izvuce noz pa je zato je njihova reakcija izostala.Uglavnom zasluzuje kaznu za ovo sto je uradio.
Sjede i mirno posmatraju zlocin nad djetetom, tako i kad glasaju uvijek glasaju za kriminalce i podrzavaju ih i mirno gledaju kako nas unistavaju godinama. ne do bog promijenit sta a svi brinu za svoje guzice
Joj papka, trenerke nije promijenio!
cojk burek ukro u pekari, sta ocekujes?
Poput životinje.
jos u istoj trenerci hoda...
cane prebranac
Ma i ova mi se nešto ne brani .
@bosman345original isto sam pomislio
sta ocekujes od deteta