Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"bivši građevinski mogul, bivši predsjednik gradske organizacije SDSM u Skoplju, vlasnik nedjeljnika Start, politički aktivista, autor podcasta na Infomaksu i osnivač stranke Pravo." - i otima i ubija djecu zbog pazara od nekog stana?! 🤬😡
Biografija mu fkt ne ide uz ubistvo curice al' ko ce ga znat...
Nerazumijem šta s tim novcem možeš sebi priušriti. Besmrtnost. Ništa mi nije jasno. Ja bolesnih ljudi tobe ja rabi!
Pravda za Ljupčog! Linčaju ga samo zato što je ljepotan
Objesiti ih javno, ništa, drugo
Ovdje meni nešto smrdi. Lik privatnik, ima firme, i sada otima necije tudje dijete zbog ucjene i novca. Moitv je klimav u najmanju ruku.
Samo smece javno spaliti
Nemoze zbog zagadjivanja okoline
Ako se dokaže da je on doživotna robija!!!
Kako mozes u dijete pucat jbt?
Kako mozes i koga pucati jbt, a kamoli dijete...
Samo ga mučiti i mučiti dok ne krepa. I u tamnicu, nikad svijetlo dana da više vidi. Njemu je nagrada da se odmah likvidira. Dugih 10-15god.mučiti i matletirat do bola. I da ima pravde to bi i bilo tako!
Malo loja i kolac.
Otpad
Monstrum, klošar i zvijer.
Samo za jaja vjesat i cekat da odpadnu
Na vjesala
Nema više smrtnih...