Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo primjera dragim trolovima na klix-u koji defakto krse zakon pozivajuci na mrznju, progon i nasilje. Volio bih da dodje taj dan kad neko odlezi zbog prijetnji i poticu na nasilje na ovom nazovi forum.
načekat ćeš se......
Velke štete ako ga i ubiju. Valjda mene nece sad uhapsit sto sam ovo rekao.
Ne, mozes komotno reci da bi ti i bilo drago kada bi bio mrtav. Zakon te ne obavezuje da zalis za bilo kojom osobom (ukljucujuci politicare).
koliko ti nudis za saucesce? ako ponudis 100 eura bogami i ti ces u cuzu, nezaboravi da ti je ceto na celu SIPE :)
Za Ubistvo Fahrudina Radoncica 5000 Tisuca Evra ..Oce Li KO ???
Udario je PECAT na svoju karijeru!
Netko ga je nagovorio ,a on malouman pa pristao!
Pisanjem u tjedniku nije dolazio do izrazaja ! Sad je uspio na drustvenoj mrezi .
Bolesnouman lik! A, mnogi su mu vjerovali ad procitaju ono sto napise !
Nije ovo lepo. Daje ideju drugim likovima koji imaju mu..a za tako nesto. Pogresno je ovo jako. Posrnuli smo kao narod mnogo, ove stvari nemaju kraj. Ne zelim da zvucim zlokobno ali slicne stvari su se desavale i onomad a epilog te price nije bio dobar ni za pojedinca ni za drzavu!
Ne kapiram ovaj Vucicev samaricanski akt, kao da se ne preduzima nista, ali ok. Mozda zaista tako misli, mozda je marketing, ali sta god da je, ne bih se slozio, jer nije sprdnja atak na drzavnika njegovog ranga, jos u ovakvom trenutku u kome je Vucicevo postojanje bitno za drzavu! Svi da je sprdnja, ne sme se prepustiti slucaju ovakvo ponasanje!
Trebalo bi ispitati i kontekst cele price, odakle je sve ovo poteklo. Ali lika svakako treba kazniti za primer.
Ko sve danas nije novinar Boze me sacuvaj. A onda se cudimo na razne vesti i na reakcije. Pa sta moze normalno da napise covek koji se sprda na ovaj nacin.
Najgore je sto ovi lajavi likovi kao taj novinar, nemaju herca za takve stvari, niti to misle ozbiljno, jer da misle drugacije bi radili. Poenta je da ovako nesto izaziva lavinu drugih stvari
Sve i da se ovaj dasa sprdao sa ovakvim sto je pisao, ali kako nije razmisljao o posledicama koje je mogao da izazove, to mi nije jasno? Mogao je da isprovocira nekog da zaista pokusa tako nesto, uostalom sebe je zakopao zauvek. Nadam se da ce mu dobro odbiti bubrege, da mu nikada vise tako ne padne na pamet, jer takve stvari daju samo los primer onim nedovoljno svesnim
Ne kazu dzabe "spram sveca i tropar"...ispitati sve i po namerama suditi, nista drugo...
Ponasanje na drustvenim mrezama je uzelo maha. Ljudi vise ni ne razmisljaju o posledicama koje pojedini potezi mogu da izazovu.
Ima budala raznih, naravno to im ne daje za pravo da se ponasaju na ovaj nacin. Drzavnik je drzavnik, a ovakvo ponasanje je anti-drzavno, sto mora biti sankcionisano
Uopste nije naivno narucivati necije ubistvo i nuditi novac. Dobro da je policija intervenisala na vreme.