Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zemun is Belgrade....=)=)=)
Zemunska ceca; znam za jedan grad pored je beograd ......
Kako se zove zemunac u odelu? Osumnjiceni. A zemunac u svilenoj trenerci? Kum
Dolazi Zemunac iz inostranstva i hvali se po kraju kako je karo crnkinju. Pitaju ga ortaci da opise kako je bilo. Kaze on kao karam ja nju i ona odjednom pocne da vice dipr, dipr. I ja sta cu brate dnempr.
Sudija pita optuzenog Zemunca: - Ako ste vec ukrali zlatan nakit, zasto ste ostavili pet hiljada evra koje su bile u drugoj fioci? - Ajde nemojte sad i vi...Dosta mi je sto me ceo Zemun zajebava!
U Zemunu, na casu matematike u skoli uciteljica ispituje ucenike. Pita uciteljica: \"Koliko je 2+2?\" na to se javlja mala djevojcica : \" Cetiri uciteljice\", i tako uciteljica opet pita \"koliko je 3 +5?\" , opet se javlja mala djevojcica i kaze 8. Uciteljica sva sretna, hvali je, pa potom opet postavlja pitanje \"koliko je 6 + 7\" ustaje mala djevojcica i kaze 13. Potom se dize mali ZEMUNAC, vadi utoku i spuca dva metka ravno u celo maloj. Uciteljica vristi, pa pia\" zasto si to uradio??!!\". Na to ce mali ZEMUNAC : \"MORAO SAM BRATE, PREVISE JE ZNALA!!\"
Uciteljica u Zemunu ispituje prvake matematiku: - Marice, ajde ti: koliko je 2+2? - 4, uciteljice! - Bravo! A 3+3? - 6!!!!!! - Odlično Marice! A koliko jeeee.... 3+2?? - Mmmmmm.... 5!!!! - Odlično, Marice! U tom momentu mali Zemunac ustaje, vadi utoku i ispaljuje 4 metka u Maricu. Uciteljica: - Po...pobogu, dete, šta si to uradio???!!!! Mali Zemunac: - Morao sam, brate... Previše je znala!
Zemunac: - Slinavi, kako je bilo u školi danas? Mali Zemunac: - Extra ćale! Nikad se nisam bolje proveo... Zemunac: - Stvarno? Do jaja slinavi! I kad ides sutra u skolu? Mali Zemunac: - Koju školu?...
Seta se mali zemunac sa caletom po Zemunu, kad na nebu NLO. Pita mali zemunac: \"Je li bre cale, ko su bre ovi\". Na to ce stari zemunac. \"VANZEMUNCI sine, VANZEMUNCI\"
Uhvatio Zemunac zlatnu ribicu i ona mu kaže: pusti me, ispuniću ti 3 želje... A on: \"A, ne. Tozla je tozla.\" I ribicu pravo u džep.
uci tata sina, naravno Zemunca, matematiku... \"Imas, sine, pet jabuka, i dodje neko i uzme ti dve...\" sin ga prekine: \"Ko mi, bre, uzme jabuke?!?\"
hajde malo viceva o zemuncima :D
ma gdje si krenooooo