Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
H asi m e \"zenska stvar\" jeli? Pa ti si P rv i \"ta stvar\" kad se predstavljas LAZNIM IMENOM Jasta si ti Hashim Tacci). Ima takvih koji bjeze od zakona i predstavljaju se laznim imenom u mom gradu i previse. A sto se tice \"z eMsk e stvari\" bolje ti je da uzmes \"Mus Ku stvar\" u svoje ruke i postanes samoupravljac. Sada ste dobili ne za vis no st, pa sta jos radite ovdje? Hajmo v ooooz nja - pravac \"rep u bljik\"! I Lesi se vratio kuci, pa bi bio red da se i vi kupite odavde. Dosta nam je i nasih k ri mos a, jos nam samo trebaju v(l)asi.
Zasto bi se predstavio imenom? Da ga likvidirate kao svjedoke na sudjenju Ramusu Haradinaju? A sad da tebi malo obratim paznju na vijesti iz Kosova. JUCER su ponistili oslobadjajucu presudu bivskem komadantu OVK i premijeru Kosova Ramusu Haradijenu i vratili ga u Hag da odgovara za zl0cine pocinjene nad Srbima, Romima i Albancima u okolini Decana 1998-me. DANAS su javili iz EULEX-a da su uhapsili guvernera centralne banke Hashima Rexhepija tokom istrage o korupciji, poreznim prevarama i pranju novca. U CG, RH i BiH u nekoliko koordiniranik policijskih akcija zaustavljene su posiljke opijata i to vece, a koje vode ka Kosovu kao tranzitnoj zoni. Sada malo sjedi, udahni duboko i pocni razmisljati iako ti to tesko pada. Skontaces kuda ovo vodi... .... valjda...
@svima vama Da vas obavijestim da mi sprovodimo zakon i hapsimo kriminalce koji su infiltrirani u drzavne institucije za razliku od nama sjevernih susjeda koji su dozvolili kriminalcima i u konacnici su svi postali takvi u vladi. @jusuf.saraje... predstavi se ko Josif, nemoj biti ko zenska stvar kriti se iza tog imena.
siptari truju sarajlije sa sladoledom, siptarska ko.pilad
vlasništvo Bećira Keljmendija da nije????? mozda je umjesan i on ????
siptarska go.vna
= S.MRDE = G.ENOCIDASI = G.LUPI = R.ETARDI = P.EDOFILI = SRBIJA KO NOKIA, SVE MANJA I MANJA hahahahhahahahaha P.EDOFILI M.A.M.U VAM Y.E.B.E.M S.MRLJIVU!!!
DA NIJE OVAJ papak KELEMDIJA IZ SARAJEVA?????? hahahahha hahahaha
POSTENI ALBANCI.... LOPOV DO LOPOVA....
nemaju ovi deebilosi jos pojma sta su siftari. samo polako, nadoci ce ... u voznji
LJEPO MENI KAŽE MOJ BRAT ISELJIM VLJASI. POPUŠIĆEMO GA MI AMERIMA.
Da se najezis.
ma jok..dje bi oni..oni su merhametli..
a da se vijesti sa Kosova prebace iz \'Regija\' u \'Svijet\'?
u usa rezervatu toliko losih stvari, ma to nije istina