Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetinje je jedini najantisrpski grad u CG, bilo je i pre provokacija, nista neobisno. Ali u CG zivi 43% i 32% Srba po popisu. Ali meni je najzanimljiviji podatak da oko 50% stanovnistva CG smatra Crnogorce i Srbe za isti narod (ima primera recimo da se dva brata izjasnjavaju razlicito), dok su 20% ultra Crnogorci odnosno Srbi, ostalih 30% nemaju stav o tome...nasao na CG sajtu jednom :) Za mene su crnogorci uvek prijateljski narod :)
@Kulin Sta bi ba? Ne da ti ezan da spavas?
SMRT MUSLIMANSKOJ BOSNI I HERCEGOVINI !!! SLOBODA KRISCANSKIM NARODIMA U BiH !!!! BOSNA JE UVIJEK BIL I BICE KRISCANSKA ZEMLJE, MUSLIMANI MRS NAZAD U AZIJU, STOKO ISLAMSKA !!!
a mrco sto do pusti da te uhvateee ???????? vidi se da si glupi crnogorac zapalio zastavu i sjeo da ceka drotove ..........avetinjooo jedna
gori vatra od govana.........hahhahahahah
Ampak niigdar ne vole Srbi?
E pacenice jedan, Njegos ti se jadan sad okrece u grobu, ej! Zivjela BiH!
ljudi opustite se jos koja godina nece biti ni rs ni federacije samo Bosna i Hercegovina ko sto je uvjek i bila od pamtivjeka nema potrebe da se svadzate oko gluposti.... a to sto je dzetic spalio zastavu srbije to je njegov licni stav ja bi rekao...
@ crnogorac Eeeeee crnogorac, oca ti za vazda ebeeem, sto to ciiiniiis. Izdaaa si pradjedovsku lozu Njegosevu. Imal ti raspopa dedeica.
treba covjeku dati nagradu i zahvalnicu sto je to uradio.....
crnogorac, poduvaj ga sam sebi, kad si pljunuo na svoj narod. Tvoji stari od prije 200 godina su znali da su srbi a sad se okrecu u grobu.
@Teks Oli bi mi naduvao muuda u Cetinje aaa,more mamu li vam četni-čku ebeeem,oli ćeš ti nešta da pripajaš
Bolje mu je da se obrazuje i čita kakve knjige, da proširi svoje vidike, umjesto što živi u šovinističkom mraku, bez pameti i obrazovanja.
HEJ GRMI GRMI SIJEVAAA,GRMI SIJEVA,NOVA SE SVADZA SPREMAAA,DRUGE NEMAAAA.::!!!!! xD
U manjem entitetu postoji cenzura. Ako Abu Milorad nije dozvolio onda nema pisanja po forumima...