Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš me interesuje imate li vas dvojica ikakvog pametnijeg posla u životu osim da čitav dan sjedite kod kuće i prežderavate se vlastitim /govnima?
kakve veze imaju ostali hrvati ili bilo ko sa tim sto je lik lud ?! lik je kreten i gotovo, pa moze bit i eskim i ko zna sta... nadam se samo da ce se bebac izvuci i da ce njega strpat u ludnicu kakvu za sva vremena.....
jbt ne mogu da vjerujem kakvih komentara ima, pa jeste vi ljudi normalni sa tim nacionalistickim primitivnim glupostima??!!!!
vidim i tu se javljaju majmuni s nacionalistickim bananama....
glupi hrvati
stoka ustaska
A nedao Bog nikome :(