Krvava drama u Makedoniji
0
Ubio ljubavnicu, ranio majku, pa se ubio
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ccc totalni psihopata,,trebo je samo sebe a druge ostavitii na miru ccc konj :@
dragi srbi , nadam se da znate o kome je rijec kad se na ovim prostorima pa i dalje upotrijebi rijec agresor
ovo je stvarno žalosno. Makedoniju poznajem dovoljno i mogu vam slobodno reći da oni sa srbima nema ni 2% sličnosti... A srbi mi se gade sve više iz dana u dan. Pogledajte na šta sam naišao: http://www.alb-net.com/warcrimes-img/prekaz.htm Ma toga nije bilo ni u barbarskim ratovima! FUJ! Što dalje od srba!
a ja Makedonaca što puno gledaju filmove,,,,,,,,
Bijeljina poštedi nas svojih nebuloza, idi na svoj portal ako misliš bilo koga vrijeđati
@eeee@007 i tebi pozdrav, pusti budale... sta oni znaju. makedonci su uvijek bili nacija
sve ove vehabije treba p.o.k.l.a.ti NOZ ZICA
Da ti eb:it Makedonec majkata vo pi:ckata cet:nicka, kop:ile srpsko-krv.olocno! Idi be gov.edo, vidis li deka nikoj ne ve saka, site begaat od vas, kako od kuga.
sta vi znate majmuni jedni maloumni, ja sam bio prije 2 sedmice u makedoniji i mogu vam rec da su raja samo takva, boli njih briga jesil musliman il nisi, osjeco sam se ko kod kuce, a ti si beli neki dijasporac koji voli s-r-a-t o tome kako je gdje, a pises iz njemacke, i ovde u sarajevu mi je mjesovito drustvo, zato ne s-e-r-i majke ti...pozdrav svim normalnim ljudima
@eeee To nisu srbi niti ce ikada biti to su Makedonci Malo procitaj istoriju
Divi fiće. Najbrži auto - uvijek na čelu kolone.
moji Srbi jadni...ccccc
Mog.o je fakat pocet od sebe prvo , kreten