Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista bez elektricne za ovakve!!!
ne, ne, daj ga u zatvor neka ga trgaju svaki dan pomalo :)
rodiš ga, gojiš ga i onda ti dođe ovakav monstrum i uzme sve
Treba uvesti doživotnu robiju bez prava na pomilovanje.
E sto nije u meksickom zatvoru, kako bi ga mestikosi iskasipili machetom.
Ovog monstruma treba zatvoriti sa mojom Mensurom u kovčeg pa pod zemlju, živog. A jbt životinje
Moze li mi reci koji je bio motiv ubistva, citao sam o ovome ali nikad nisam vidio sta koji je razlog pa je to ucinio. hvala
M a l o . . .
Jadni Pascal, šta si to počinio kad ti 40 g. ne bi bilo malo ...???
mene zanima samo koji mentalni sklop mora imati advokat koji brani ovog monstruma? znam ja da postoji odbrana po sluzbenoj duznosti, ali radije bih vratila svoju advokatsku titulu nego pristala (ili bila natjerana) da ga branim.
novac novac
rat i ratni zlocini, gonjenja po liniji odgovornosti itd. su nesto sasvim drugo u odnosu na covjeka koji sam od sebe i samo za sebe otme djevojku, siluje, ubije i zakopa! u stanju potpunog mira. tu nemas sta braniti ni dokazivat. ratni zlocini su ipak malo slozeniji procesi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jeste malo, ali s obzirom kakve blage kazne obicno daju za ubice nisam ocekivala da ce i ovoliko biti......inace da se mene pita.....smrtna kazna za vake
Malo !!!
Pa bolje mu je da se rokne odma, "40 godina" !!
Smrtna kazna za svakog ko ubije! Oko za oko, zub za zub, zivot za zivot
Ko ubije namjerno!
malo, al hajd